Cătălin Măruță a făcut, în sfârșit, anunțul despre al treilea copil. Ce își doresc el și Andra

Diana Radu 30.07.2020, 16:19

Cătălin Măruță și Andra au declarat în nenumărate rânduri că își doresc o familie numeroasă, drept pentru care fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe artistă din nou însărcinată. Iată ce spune Măruță despre al treilea copil.

Andra din nou însărcinată?

Ei bine, Cătălin Măruță a anunțat, din păcate pentru cei care vor să o vadă pe Andra din nou însărcinată, că momentan mai au de așteptat. Prezentatorul TV a fost invitat în platoul emisiunii „Vorbește Lumea” de pe PRO TV, acolo unde spus clar că soția sa nu este însărcinată.

Măruță a mai precizat că momentan sunt fericiți cu David și Eva cărora li se dedică în totalitate. Cu toate acestea nu exclud posibilitatea unui al treilea copil, dar momentan nu este momentul.

„Andra nu e însărcinată. Ne dorim copii, suntem super fericiți cu David și Eva, dar în perioada asta nu așteptăm”, a spus Măruța la Pro TV.

catalin maruta, andra, al treilea copil
Andra din nou însărcinată?

Andra, Pepe și Connect-R au lansat o nouă piesă

Cei trei artiți au coloborat și au lansat împreună piesa „Inima mea”, care a strâns în 2.153.950 de vizionări pe YouTube de la lansare și se aproprie cu pași rapizi de numărul 1 în trending. Momentan, piesa se află pe locul 5 în trending pe YouTube.

„Știam că facem echipă bună! Mulțumim pentru mesajele incredibile și pentru reacțiile pozitive. La câteva ore de la lansare piesa a intrat în top trending, acum e pe locul 8 ? și încă urcă datorită vouă! Vă iubim!”, a scris Andra pe contul său de Instagram în descrierea unei fotografii cu ea și Pepe.

Fanii s-au arătat încântați de noua pieasă a artistei, iar mesajele de apreciere au curs: „Asta da muzică adevarată, îmi era dor de dragi noștri artiști, se simte muzica lor! Ei merită locul 1 în trending, nu toți afonii. Bravo, Andra și Pepe”, „Wow, cea mai frumoasă colaborare din România! Este cel mai fresh duet, ca un coktail perfect de vară, presărat cu cele mai tari și frumose voci din România! Adevărul că cine a fost cu idea, a fost cel mai tare!”.

Urmăriți Impact.ro și pe