Cătălin Măruță a făcut anunțul trist: „Voi lipsi o perioadă”. Motivul absenței celebrului prezentator de la Pro TV

Anca Manolica 11.01.2023, 09:49
Cătălin Măruță a făcut anunțul trist: „Voi lipsi o perioadă”. Motivul absenței celebrului prezentator de la Pro TV

În emisiunea de marți, 10 ianuarie, Cătălin Măruță a făcut un anunț trist în cadrul emisiunii pe care o moderează de mai bine de 15 ani la Pro TV. Unul dintre cei mai îndrăgiți și mai longevivi prezentatori TV, acesta va dispărea o perioadă bună de pe micile ecrane, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Ce a pățit soțul Andrei.

De ce va lipsi Cătălin Măruță de la emisiune

Pentru cei care îl îndrăgesc și îl apreciază pe prezentatorul emisiunii La Măruță de la Pro TV va urma o perioadă în care nu îl vor mai putea vedea pe micile ecrane. În cadrul ediției de marți, 10 ianuarie, acesta a făcut un anunț important în ceea ce privește perioada care urmează.

Cătălin Măruță a dezvăluit faptul că se confruntă cu unele probleme de sănătate, astfel că, va lipsi ceva timp de la cârma emisiunii sale. Recent, el a povestit că se confruntă cu dureri din cauza unui incident petrecut în urmă cu câteva luni.

Și, după ce a consultat mai mulți doctori și a cântărit toate variantele, soțul Andrei a decis că cel mai bine este să se opereze, pentru că problemele s-ar putea agrava în viitor. Așadar, zilele acestea, Cătălin Măruță va fi supus unei intervenții chirurgicale, care va necesita ulterior și o perioadă scurtă de recuperare, timp în care va lipsi de la emisiune.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a dezvăluit Cătălin Măruță în cadrul show-ului său de la Pro TV.

Cătălin Măruță este nevoit să se opereze
Cătălin Măruță este nevoit să se opereze

Cum s-a accidentat carismaticul prezentator TV

Aflat într-o vacanță la mare, cu familia, vara trecută, Cătălin Măruță s-a accidentat și s-a ales cu o ruptură de ligamente. Vedeta a consultat mai mulți medici cu privire la afecțiunea sa, iar toți i-au recomandat același lucru: operație. Așadar, prezentatorul TV se vede nevoit să ajungă pe mâna specialiștilor.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, spunea Cătălin Măruță, în urmă cu câteva luni, pentru EGO.ro.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au dat lovitura în afaceri. Suma fabuloasă care le intră în conturi, s-au umplut de bani

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...