Cătălin Măruță a dat vestea cea mare după operație. De când revine pe post la Pro TV

Anca Manolica 23.01.2023, 10:44

Recent, Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale la un picior, fiind înlocuit pe micile ecrane de Adela Popescu. El se află deja în perioada de recuperare, iar în curând va reveni la cârma binecunoscutei sale emisiuni de la Pro TV. Cum se simte după operație și când se va întâmpla lucrul acesta.

Anunțul făcut de Cătălin Măruță despre revenirea la Pro TV

Soțul Andrei lipsește de la emisiune din data de 11 ianuarie, atunci când a anunțat că urmează să se opereze la un genunchi. Acesta se află în perioada de recuperare, după ce, vara trecută acesta s-a accidentat destul de rău.

Însă, de-abia acum a găsit timpul necesar pentru a se supune intervenției chirurgicale. A suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, așa că medicul chirurg a fost nevoit să-i le reconstruiască.

Operația se pare că a fost un succes, însă, momentan, Măruță se deplasează cu ajutorul unor cârje. Merge regulat la medic, pentru control și schimbarea pansamentului, iar acasă a început să facă exerciții speciale, cu mai multe aparate, pentru recuperare.

„Dr. Ion Bogdan Codorean este un campion, deși nu a concurat la olimpiade sau alte concursuri. Datorită lui, campioni la multe sporturi au reușit să se refacă, să concureze din nou, să se pună pe picioare, la propriu.

Sunt norocos că m-a operat și pe mine. După 4 zile de la operație mă simt bine, am fost la pansat și încep recuperarea. Țineți-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar ca înainte!” a spus prezentatorul TV, pentru Click!.

Cătășin Măruță, alături de medicul care l-a operat
Cătășin Măruță, alături de medicul care l-a operat

„.. apoi o să pot să merg la muncă”

Vedeta în vârstă de 44 de ani a dezvăluit faptul că la finele lunii ianuarie va pute fi văzută din nou la televizor. Așadar, în total, el va lipsi de pe micul ecran aproximativ două săptămâni.

„Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”,

Medicul care l-a operat pe Cătălin a dezvăluit cum decurge recuperarea în astfel de cazuri.

„Este foarte important ca recuperarea să fie făcută la un centru serios de către kinetoterapeuți buni. Durează până la 6 luni, iar pentru stabilirea vindecării complete și a revenirii la activitățile fizice zilnice, kinetoterapeutul va face câteva teste de control.

Toți pacienții încep, ghidați de kinetoterapeut, alergarea la 2-3 luni de la operație, vindecarea apărând, în funcție de particularitățile fiecărui pacient, la 5 sau 6 luni de la intervenția chirurgicală”. a explicat Dr. Ion Bogdan Codorean.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...