Cătălin Botezatu recunoaște că era preferatul Elenei Ceaușescu. ”Au urmat și intimități. Nu era ușor”

Badea Violeta 22.01.2022, 20:28
Cătălin Botezatu recunoaște că era preferatul Elenei Ceaușescu. ”Au urmat și intimități. Nu era ușor”

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din țara noastră. Celebrul designer a cunoscut succesul încă de pe vremea comunismului, atunci când era doar un simplu model. Într-un fel sau altul, acesta a reușit să-i atragă atenția Elenei Ceaușescu. Recent, Cătălin Botezatu a recunoscut totul. Iată ce relația a avut, de fapt, cu tovarășa!

Ce relație a avut Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu

Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, este, poate, unul dintre cei mai importanți creatori de modă din istoria României.

El a debutat ca model în anul 1984, fiind îndrumat de Zina Dumitrescu. Nu a durat mult și a obținut și un important premiu. Este vorba despre titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, obținut la Frankfurt.

La scurtă vreme, Cătălin Botezatu a devenit cunoscut și la noi în țară, iar carisma și zâmbetul său i-au atras atenția imediat Elenei Ceaușescu.

Astfel, designerul a devenit preferatul ei. La fiecare eveniment, creatorul de modă avea privilegiul de a-i oferi flori, așa au apărut și speculațiile conform cărora cei doi ar avea mai mult decât o relație de amiciție.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București.

Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Catalin Botezatu si Elena Ceausescu
Catalin Botezatu si Elena Ceausescu

 „Am avut o relație foarte specială”

De-a lungul timpului, presa a tot scris că celebrul designer ar fi fost amantul Elenei Ceaușescu, dar creatorul de modă nu a dorit să comenteze acest subiect.

Totuși, Cătălin Botezatu a ținut să precizeze că nu era deloc simplu să-i intri în grații tovarășei. Creatorul de modă a povestit că trebuia să aibă analizele la zi înainte de a o vizita.

„La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii.

S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a dezvăluit designerul.

Cătălin Botezatu a mai mărturisit că meseria de model i-a rotunjit serios veniturile. Acesta a spus că a reușit să strângă o adevărată avere defilând pe podiumuri în perioada comunismului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...