Cătălin Botezatu, prins că își înșela iubita. Ce scuză a găsit celebrul designer pentru gestul său

Stan Filon 06.08.2022, 12:34
Cătălin Botezatu, prins că își înșela iubita. Ce scuză a găsit celebrul designer pentru gestul său

Cătălin Botezatu a fost prins că își înșela iubita! Se întâmpla în urmă cu ceva timp, însă celebrul designer recunoaște că a fost mai mereu infidel. Vedeta a spus în ce condiții începea să se uite după alte femei, chiar dacă se afla într-o relație. Mai mereu a avut în jurul său oameni dispuși oricând să-l „toarne”, atunci când făcea un paș greșit într-o relație.

Cătălin Botezatu, prins că își înșela iubita

Desingerul Cătălin Botezatu a atras mereu ca un magnet sexul opus, fiind și înconjurat mereu de cele mai frumoase femei din România. A avut la viața sa multe relații, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Tocmai din acest motiv, designerul nu s-a simțit niciodată cu totul aparținând unei singure femei, așa că a tot înșelat.

Cătălin Botezatu a iubit multe femei. Pe unele le-a respectat atât de mult încât să nu le înșele, pe când pe altele le-a înlocuit rapid cu alte și alte cuceriri. A trecut prin relații frumoase, dar și prin relații mai puțin frumoase. A avut perioade bune, dar și perioade grele în viața sa, când a fost la un pas să-și pună chiar capăt zilelor. A trecut peste toate probleme și i-au rămas amintiri cât pentru 10 vieți.

Catalin Botezatu, prins ca isi insela iubita
Catalin Botezatu, prins ca isi insela iubita

În ce condiții întoarce Bote privirea spre alte femei

Celebrul designer nu a uitat niciuna dintre fostele sale iubite. Cu multe a rămas în relații bune, chiar dacă a fost prins în flagrant delict, alături de alte domnișoare. În apărarea sa, Bote spune că distanța dintre el și iubita de atunci l-a împins să caute alinare în brațele altei femei. Atunci când a iubit și a primit iubire, Bote spune că nu s-a pus niciodată problema de a juca la mai multe capete.

„Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni’. I-au dat raportul”,  a recunoscut Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...