Cătălin Botezatu, la un pas de moarte. Cum se simte acum designerul, după diagnosticul crunt primit din partea medicilor

Redacția IMPACT 06.06.2020, 18:19

Cătălin Botezatu face parte din persoanele cu risc crescut în fața virusului SARS-CoV-2 și asta pentru că sufera de probleme grave de sănătate din cauza cărora era foarte aproape să-și piardă viața.

Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu?

Celebrul designer al României are la activ mai multe intervenții chirurgicale, prin care i-au fost montate cinci stenturi în inimă. Din păcate, probleme nu s-au oprit acolo. În urmă cu câteva luni, Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer de colon, o boală cruntă, din cauza căreia a fost la un pas de moarte.

Cătălin Botezatu a trecut printr-o operație dificilă în urma căreia i s-a extirpat o tumoare de pe colon, în urmă cu câteva luni. Într-un interviu pentru publicația click.ro, creatorul de modă rememorează acel episod dificil din trecutul său, care i-a schimbat viața.

„Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bote face parte acum din categoria persoanelor cu risc ridicat în fața coronavirusului care a lovit toată populația planetei. El a declarat însă se simte bine și că în ultimele luni starea de panică de la început s-a mai estompat.

„Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem.

Am fost și sunt foarte responsabil. Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând”, a mai transmis celebrul designer român.

Sursa foto: Facebook/Cătălin Botezatu 

Urmăriți Impact.ro și pe