Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor! Clipe grele pentru creatorul de modă

Redacția IMPACT 15.01.2020, 15:28
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor! Clipe grele pentru creatorul de modă

Se pare că problemele de sănătate pe care le are Cătălin Botezatu nu se opresc aici. După ce în trecut a fost suspectat de cancer, creatorul de modă se confruntă acum cu noi probleme. Ce se întâmplă cu juratul emisiunii „Bravo, ai stil!”?

Cătălin Botezatu va fi dus din nou pe masa de operație

Cătălin Botezatu a trecut printr-o operație dificilă în urma căreia i s-a extirpat o tumoare de pe colon, în urmă cu câteva luni. Din păcate, însă, el este nevoit acum să se supună unie noi intervenții chirurgicale, potrivit unica.ro. Designerul vestimentar urmează să treacă printr-o operație care se realizează foarte rar la noi în țară, dar și în afara acesteia.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiunii la Antena Stars.

Cătăin Botezatu spune că ultima oară când s-a aflat pe masa de operație a fost sub mâna unor chirurgi de orignie turcă, întrucât acela era cel mai bun medic care s-ar fi putut ocupa de rezolvarea problemelor lui de sănătate.

„M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, a mai precizat Cătălin Botezatu.

Potrivit aceleiași surse, Cătălin Botezatu a trecut printr-o operație la colon, în 1992. Creatorul de modă a mai fost operat și la inimă în urmă cu câțiva nai, atunci când i s-au montat stenturi coronariene.

Cătălin Botezatu, fotografie din Insulele Maldives. Foto: Instagram
Cătălin Botezatu, fotografie din Insulele Maldives. Foto: Instagram

Cătălin Botezatu are 53 de ani și și-a făcut debutul în modeling, în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul care a urmat, a fost distins cu titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa, în cadrul unui eveniment de la Frankfurt.

Urmăriți Impact.ro și pe