Cătălin Botezatu, dezvăluire ciudată din intimitate. Ce spune despre femeile care au trecut prin patul lui

Stan Filon 03.02.2023, 12:20

Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire ciudată din intimitate! Celebrul designer vestimentar a participat la un eveniment monden, unde a oferit un răspuns care i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată. Bote a vorbit despre femeile care au trecut prin patul său.

Cătălin Botezatu, dezvăluire ciudată din intimitate

Cătălin Botezatu este un nume foarte cunoscut în România și nu de azi, de ieri, ci de foarte mulți ani. A ținut prima pagină a ziarelor de scandal cu iubirile sale. Celebrul designer spune că s-a iubit cu foarte multe femei, fiind mai mereu înconjurat de cele mai reprezentante ale sexului frumos din România.

Prezent la un eveniment monden, Cătălin Botezatu a fost întrebat ce crede despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Blondina are de ceva timp o relație cu Gabi Bădălău, cu care Claudia Pătrășcanu are doi copii frumoși. Cei doi au divorțat însă de curând.

Catalin Botezatu, dezvaluire ciudata din intimitate
Catalin Botezatu, dezvaluire ciudata din intimitate

„Dacă nu a trecut prin patul meu…”

Răspunsul designerului a șocat pe toată lumea. Dacă pe Bianca Drăgușanu o cunoaște foarte bine, având o relație sentimentală și fiind cel care a lansat-o în showbizz-ul românesc, despre Claudia Pătrășcanu a oferit un răspuns șocant. 

„Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu… înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show, lăsând să se înțeleagă că prin patul său au trecut numai vedete.

Blonda și bruneta și-au adus acuzații destul de grave și s-au bălăcărit pe rețelele sociale, însă în ultima perioadă scandalul dintre fosta și actuala lui Gabi Bădălău a devenit mult mai serios și se mută chiar în instanță. Claudia Pătrășcanu are de gând să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu, pentru declarațiile pe care le-a făcut despre ea.

„Am decis să-i cer daune morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor, adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...