Cătălin Botezatu, apariție neașteptată în public. Toți cei prezenți au rămas mască, nu se mai ascunde

Andra Daoud 14.07.2022, 14:49

La cei 55 de ani, Cătălin Botezatu continuă să atragă atenția cu fiecare apariție publică. Prezența sa la un eveniment recent i-a uimit însă pe ceilalți participanți, pentru că Botezatu s-a afișat cu un look cu care nu a fost văzut prea des. Creatorul de modă nu pare deloc deranjat de semnele trecerii timpului, cu toate că mereu a fost preocupat de aspectul său fizic și s-a asigurat că aparițiile sale sunt lipsite de cusur.

Cum a apărut Cătălin Botezatu în public, la un eveniment

Cătălin Botezatu a fost, dintotdeauna, foarte preocupat de aspectul său fizic. Creatorul de modă nu a lăsat nicio apariție la voia întâmplării și a acordat tot timpul o atenție deosebită detaliilor, de la păr și până la ținută și accesorii. Recent, Bote a început să se afișeze într-o ipostază care i-a surprins pe mulți. Designer-ul a apărut la un eveniment monden care a adunat toată lumea bună a Capitalei, iar cei care l-au văzut au remarcat o schimbare de look.

Cătălin Botezatu nu își mai ascunde firele albe de păr și nu pare să fie deranjat de faptul că are părul grizonant. Ba mai mult, este posibil ca Bote să fi apelat chiar la vopsea de păr specială, care dă un aspect argintiu părului, pentru a avea o nuanță uniformă peste tot.

Cu câteva ore înainte de a participa la eveniment, Bote a trecut pragul salonului de coafură, pentru a se asigura că părul lui arată impecabil atunci când își face apariția în public. Designer-ul a publicat chiar pe Instagram Stories câteva imagini de când s-a lăsat pe mâna hair-stilistului.

Catalin Botezatu, aparitie neasteptata in public
Catalin Botezatu a apelat la hair-stilist pentru a arata impecabil

Cătălin Botezatu, despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul timpului, relații de notorietate. Chiar dacă a cucerit multe femei frumoase, una singură i-a rămas în inimă până în ziua de astăzi.

Bote a avut o pasiune pentru ea timp de 7 ani și a dezvăluit recent că o iubește în continuare, chiar dacă au trecut ani buni de când idila lor s-a terminat. Lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât ea era căsătorită la vremea la care Botezatu s-a îndrăgostit nebunește de ea.

„Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni tv.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe