Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă din dragoste. Marea lui iubire n-a vrut să-l părăsească pe bărbatul cu care avea o relație

Beatrice Dumitru 30.01.2023, 10:53
Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă din dragoste. Marea lui iubire n-a vrut să-l părăsească pe bărbatul cu care avea o relație

Cătălin Botezatu a trăit multe povești de dragoste cu femei celebre, printre care Vanda Vlasov sau Bianca Drăgușanu, dar niciuna nu s-a comparat cu prima sa mare iubire. Acesta a recunoscut că era în stare să facă orice pentru femeia de care era îndrăgostit  și chiar a vrut să-și ia viața pentru că nu a vrut să-l părăsească pe bărbatul cu care era căsătorită.

Femeia pentru care a vrut Cătălin Botezatu să-și ia viața

Cătălin Botezatu (56 ani), unul dintre cei mai renumiți designeri din România, dar și unul dintre cei mai cuceritori bărbaţi de la noi nu s-a sfiit niciodată să recunoască că prin viața lui au trecut multe femei frumoase și celebre. Dar una singură i-a furat inima cu adevărat pe când avea 20 de ani.

Designerul s-a îndrăgostit nebunește de Dana Opșitaru, un manechin de succes, cu nouă ani mai mare decât el, și pentru care ar fi fost în stare să facă orice. Cătălin Botezatu a vorbit despre momentul în care a vrut să-și ia viața pentru a o convinge pe femeia pe care o iubea să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el și nu de cel cu care era căsătorită.

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă din dragoste. Marea lui iubire n-a vrut să-l părăsească pe bărbatul cu care avea o relație
Așa arăta Dana Opșitaru, mare iubire a lui Cătălin Botezatu.

„O iubeam extraordinar de mult și voiam să-mi petrec noapte de Crăciun cu ea și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit VIVA!

Cătălin Botezatu, șase operații de cancer și cinci stenturi la inimă

Cătălin Botezatu și Dana Opșitaru s-au cunoscut pe podium, iar la un moment dat aceasta a divorțat de soț, iar relația cu designerul a durat șapte ani. Dana Opșitaru are 51 de ani și locuiește în Germania, iar Cătălin Botezatu a mărtutrisit că nu a uitat-o nici acum și că au rămas prieteni.

Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. (…) Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum. Am iubit multe femei și sper să se mai întâmple asta”, spunea Cătălin Botezatu în urmă cu un an în emisiunea „100 de întrebări cu Denise Rifai”.

După episodul în care și-a tăiat venele, Cătălin Botezatu a mai încercat o dată să-și ia viața. „Mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov”, a mai dezvăluit designerul, adăugând că aceste episoade din viața sa au fost momente de slăbiciune.

Cătălin Botezatu a trecut printr-un moment cumplit în 2019, atunci când a aflat că are cancer, iar în luna a acelui an a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Cătălin Botezatu  are șase operații de cancer la activ și cinci stenturi la inimă și crede că viața tumultuoasă, excesele, faptul că s-a neglijat au contribuit la problemele sale medicale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...