Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase. Ce femeie l-a făcut să își piardă mințile: ‘Am iubit-o cu adevărat’

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 14.09.2021, 09:06
Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase. Ce femeie l-a făcut să își piardă mințile: ‘Am iubit-o cu adevărat’

Celebrul designer și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre un subiect pe care, în trecut, reușea să îl evite cu măiestrie. Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase și a dezvăluit ce femeie l-a făcut să își piardă mințile și pe care o iubește și acum, ani mai târziu.

Adevărul despre relațiile amoroase ale lui Cătălin Botezatu

Parcă mai sincer ca oricând, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre trecutul său amoros. Designerul a mărturisit că și-a trăit marea iubire în urmă cu mulți ani, având o relație interzisă cu o femeie pe care nu o poate uita nici acum.

Înainte de a fi designer, fostul jurat de la „Bravo! Ai stil” a fost fotomodel. Cu alte cuvinte, Botezatu și-a petrecut aproape toată viața înconjurat de femei superbe. Câteva dintre ele au și-au lăsat amprenta pe sufletul său. Printre cele mai importante relații pe care le-a avut au fost cea cu Tania Budi, despre care mama lui Bote spunea că își dorește să fie mama nepoților ei.

„Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a continuat designerul.

Multă vreme s-a speculat că celebrul bărbat ar fi avut o aventură cu surorile gemene Wanda și Ingrid Vlasov. Un zvon doar pe jumătate adevărat, a clarificat Botezatu:

„Pe Wanda (Vlasov) am iubit-o foarte mult, pe Ingrid (Vlasov) am respectat-o foarte mult. Nu aș fi mers până într-acolo, încât în aceeași casă, în același timp, să fac așa ceva cu două surori. Ele erau inseparabile, fiind și gemene”, a specificat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase
Cătălin Botezatu

„Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă”

Poate cea mai importantă relație din viața sa a fost una interzisă. Timp de șapte ani, Cătălin Botezatu a trăit o poveste de dragoste nebună cu o femeie căsătorită.

„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (n.r. – femeia cu care a avut o relație de șapte ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-o emisiune tv.

În prezent, designerul este singur, în așteptarea persoanei potrivite:

„Iubesc foarte mult și foarte profund, dar acum nu iubesc cu nimeni. Îmi place să dăruiesc iubire din toți rărunchii mei, dar uneori nu ai cui. Întodeauna o să fiu un bărbat liber, chiar dacă voi fi căsătorit”, a concluzionat Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...