Cătălin Botezatu a dat de pământ cu vestimentația vedetelor. Incredibil ce a spus despre Delia și Mihaela Rădulescu (EXCLUSIV)

Iancu Andreea 05.12.2020, 14:49
Cătălin Botezatu a dat de pământ cu vestimentația vedetelor. Incredibil ce a spus despre Delia și Mihaela Rădulescu (EXCLUSIV)

Designerul Cătălin Botezatu este un etalon de eleganță și stil de ani buni. Având în vedere că activează în domeniul modei, juratul de la „Bravo, ai stil!” este cel mai de temut membru. Acesta reușește să fie extrem de critic cu privire la vestimentația vedetelor. De asemenea, Botezatu are multe de spus și despre Mihaela Rădulescu și Delia.

Cătălin Botezatu, un critic dur la adresa vestimentației vedetelor

La cei 54 de ani, Cătălin Botezatu a rămas același bărbat șarmant, care cucerește femeile prin personalitatea sa și stilul vestimentar. Designerul s-a bucurat mulți ani de succes în lumea modei, însă pandemia i-a afectat majoritatea afacerilor, inclusiv magazinul de modă masculină. Nici chiar problemele de sănătate nu l-au doborât pe Cătălin, care merge frecvent în Turcia la control pentru a se asigura că este bine. Luptător desăvârșit, Botezatu se bucură în prezent de rolul din emisiunea-concurs ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

Fiind unul dintre cei mai în măsură să vorbească despre modă, Cătălin Botezatu este și cel mai aprig critic al vedetelor ce defilează pe podiumul emisiunii. În cadrul unui interviu exclusiv pentru playtech.ro, designerul a vorbit despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Printre numele importante se numără Mihaela Rădulescu și Delia, pe care juratul le apreciază pentru stilul propriu pe care l-au configurat.

Sunt câteva vedete în România care au un stil propriu, pe care și l-au creat în timp, singure. Aici vorbesc despre marile vedete ale României, pe care le poți număra pe degete. Alte vedete nu au curajul de a se îmbrăca singure și apeleză la tot felul de stiliști, care le văd prin prisma lor altfel decât ar trebui și, atunci, de cele mai multe ori, acestea greșesc. Delia, Mihaela Rădulescu au un stil propriu și inconfundabil cu care nu ar da greș niciodată, spre exemplu.

Concurentele de la ”Bravo, ai stil Celebrities!” sunt îndrăznețe, în primul rând, pentru că au avut curajul de a răspunde afirmativ acestei provocări. Deși știau că este o emisiune în care vor fi trecute printr-o serie de încercări, ele au avut curaj, sunt niște persoane asumate. Au lăsat la o parte anumite inhibiții. Au venit, alături de stiliștii lor, chiar dacă aceștia nu se văd, să demonstreze că vor sa câștige, a declarat Botezatu pentru sursa citată.

Delia și Mihaela Rădulescu, lăudate de Botezatu pentru stilul vestimentar
Delia și Mihaela Rădulescu, lăudate de Botezatu pentru stilul vestimentar

Dragoste neîmpărtășită pentru Mihaela Rădulescu

Se știu de o viață și se apreciază reciproc de multă vreme. Deși puțini cunosc acest aspect al vieții celor două vedete, Cătălin Botezatu și Mihaela Rădulescu și-au mărturisit dragostea unul față de altul în anul 2013. Pe atunci, în cadrul unei ediții Agentul Vip, difuzată la Antena 2 și moderată de Cristi Brancu, Cătălin i-a făcut o declarație frumoasă de dragoste prezentatoarei.

Mihaela este cea mai frumoasă femeie, cea mai dorită de toţi bărbaţii pe care eu îi cunosc. Eşti în capul tuturor listelor din viaţa mea. Aş face orice sacrificiu pentru tine pentru că meriţi. Esti un etalon de frumuseţe, inteligenţă şi profesionalism. Dar pentru că ai un iubit, îţi doresc tot binele din lume, declara pe atunci Cătălin.

După astfel de vorbe frumoase, Mihaela nu a rezistat să nu îi ofere o replică celui pe care l-a apreciat întotdeauna.

Vreau să îi spun lui Cătălin că toată viaţa lui femeile au fost împărţite pe categorii. Eu intru în liga a doua, de vârsta lui şi la brunete. La blonde, dă-mi voie să îţi spun că o consideră pe Tania foarte frumoasă, iar la roşcate nu mai comentez, e o listă mai lungă. Toată viaţa eu şi Cătălin ne-am întâlnit, ne-am plăcut, ne-am iubit. Niciodată nu am concretizat. Am fost doi proşti la cât ne placem unul pe celălalt, menționa și Mihaela în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...