Cătălin Bordea vrea să plece de la emisiunea lui Capatos. Nu mai suportă să aibă un salariu așa mic (Exclusiv)

Badea Violeta 04.11.2021, 15:01
Cătălin Bordea vrea să plece de la emisiunea lui Capatos. Nu mai suportă să aibă un salariu așa mic (Exclusiv)

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand up comedy din România. În urmă cu nouă ani, el devenea coprezentator la show-ul prezentat de Dan Capatos la Antena 1. Abia acum s-a aflat ce salariu mic are, de fapt, actorul de comedie. Tocmai din acest motiv vrea să plece de la emisiune.

Cătălin Bordea părăsește trustul Intact după 9 ani

Cătălin Bordea, în vârstă de 36 de ani, a devenit  coprezentator al emisiunii „Un show păcătos” în anul 2012. La începutul acestui an, show-ul lui Dan Capatos s-a mutat de la Antena 1 la Antena Stars, în prezent numindu-se XNS – Xtra Night Show.

Se pare că actorul nu este deloc încântat de această modificare, fiindcă s-a adăugat și o zi în plus de muncă, întrucât la Antena 1 emisiunea se difuza de luni până joi, iar la Antena Stars emisiunea se difuzează de luni până vineri. Mai mult decât atât, Cătălin Bordea nu ar fi primit niciun ban în plus la salariu.

Catalin Bordea paraseste trustul Intact după 9 ani
Catalin Bordea paraseste trustul Intact dupa noua ani

Ce salariu are Cătălin Bordea

Deși Cătălin Bordea este unul dintre membrii importanți ai echipei lui Dan Capatos, actorul ar câștiga foarte puțini bani. Conform surselor Playtech.ro, actorul de stand up comedy ar încasa suma de 1.000 de euro, adică foarte puțin dacă luăm în calcul experiența lui Cătălin Bordea.

Pe lângă retrogradarea emisiunii la postul de televiziune Antena Stars, actorul de comedie ar fi extrem de nemulțiumit și de această latură financiară. Momentan, colegul lui Dan Capatos nu a luat o decizie finală, dar este de așteptat să urmeze niște negoieri dure cu șefii de la Antene.

Potrivit aceleiași surse, acestea ar urma să aibă loc chiar săptămâna viitoare. Până atunci, impresarul Călin Crețu a declarat pentru DC News că actorul nu va pleca de la Xtra Night Show.

„Nu pleacă Bordea niciunde! Sau dacă o să plece, o să comunicăm cu siguranță, nu o să fie un secret. Chiar săptămâna viitoare urmează să ne vedem să renegociem contractul pentru Cătălin, dar fără intenția de a pleca, ci de a obține condiții actualizate la prezent”, a spus Călin Crețu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...