EXCLUSIV

Cât te costă să petreci Revelionul la restaurantul lui Constantin Enceanu. Meniu de fiţe pentru invitaţi. Cu ce au fost înlocuite tradiționalele sarmale, în farfurie EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 13.12.2021, 22:15
Cât te costă să petreci Revelionul la restaurantul lui Constantin Enceanu. Meniu de fiţe pentru invitaţi. Cu ce au fost înlocuite tradiționalele sarmale, în farfurie EXCLUSIV

Vedetele care dețin afaceri în domeniul HORECA profită din plin de perioada de relaxare și speră ca, de Revelion, să înregistreze câștiguri frumușele, la localurile lor. Solistul de muzică populară Constantin Enceanu ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre petrecerea de pomină pe care o pregătește pe 31 decembrie la celebrul său local, ”Zanzibar”, din Filiași, județul Dolj.

Cât te costă Revelionul la restaurantul lui Constantin Enceanu

Vestitul solist Constantin Enceanu se află în febra pregătirilor pentru Revelion, petrecere la care așteaptă peste 70 de invitați. Artistul ne îmbie cu un meniu gustos, dar și cu muzică bună și cu un superb foc de artificii. Marea surpriză este că va cânta și el, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro: „Momentan nu știm foarte clar cum vor decurge lucurile, să vedem cum stă treaba cu restricțiile.

Cred însă că putem așeza la mese, conform restricțiilor, în jur de 70 de persoane, jumătate din capacitatea sălii. În acest moment, vă pot spune că avem un meniu bun, dar și muzică antrenantă. Deși, de obicei, eu nu cânt aici, căci localul are mai degrabă statut de Pub, voi susține și eu un program de muzică populară. Dar, vom avea și un DJ și alți artiști de muzică populară. Vă aștept cu drag!”.

Cat te costa Revelionul la restaurantul lui Constantin Enceanu
Cat te costa Revelionul la restaurantul lui Constantin Enceanu

Te costă 275 de lei ca să te distrezi de Revelion în localul solistului Constantin Enceanu

Reporterii impact.ro au aflat cât costă să te distrezi în localul ”Zanzibar” al artistului Constantin Enceanu, din Filiași: „Locul la masă, cu mâncare și cu program, muzică și artificii, costă 275 de lei pentru o persoană. Primim invitați cu vaccinul făcut, cu un test făcut la o clinică sau cu un test pe care să-l aibă la ei și să-l facă la intrare. Cine dorește să se și odihnească peste noapte avem aici și locuri de cazare, la prețul de 250 de lei camera sau la 270 de lei, cu mic-dejun inclus”, ne-a spus telefonic organizatorul evenimentului.

Pentru masa de Revelion, Constantin Enceanu propune un meniu mai degrabă de fițe, cu tot felul de delicatese. Pe lunga listă a meniului regăsim tot felul de bunătăți: „Nu avem sarmale la masă, avem somon în sos, rulou de somon fume cu cremă de brânză și tartine cu icre de crap”, ne-a mai spus solistul de muzică populară pentru impact.ro

Solistul a investit peste 200.000 de euro în localul lui din Filiași

Constantin Enceanu ne-a vorbit, în alt interviu pentru impact.ro, despre investiția făcută în localul lui, de peste 200.000 de euro: „Am 2.000 de metri amenajați din spațiul de 8.000 de metri pătrați. Pot să îi pun pe clienți și la 10 metri distanță. Cu timpul vreau să mă extind, să vin cu îmbunătățiri și pe partea cealaltă a lacului.

Deocamdată, suntem doar pe o laterală. Este un lac făcut de comuniști, pentru ei, în zona aceasta a CAP-ului, a SMA-ului, pentru a veni ei să se răcorească. Am construit totul de la zero pe terenul unde era casa. Pentru cazare, avem 6 camere,  le-am terminat. Noi am făcut aici cât ne-am permis”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...