Cât e șpaga pentru o convocare la naționala de tineret a României. Mirel Rădoi, dezvăluiri uluitoare

Rădulescu Valentin 31.10.2020, 14:53
Cât e șpaga pentru o convocare la naționala de tineret a României. Mirel Rădoi, dezvăluiri uluitoare

Mirel Rădoi a făcut recent declarații uluitoare cu privire la suma care se dă pentru o convocare la naționala de tineret a României. Acesta a povestit cum a ajuns să afle cât este șpaga pentru a băga pe cineva acolo și ce părere a avut despre asta. Totodată, Rădoi se află și într-o perioadă foarte dificlă cu privire alcătuirea lotului pentru luna noiembrie.

Despre ce sumă este vorba pentru o convocare la naționala de tineret. Mirel Rădoi a spus totul

În cadrul unei emisiunii televizate, selecționerul echipei naționale de fotbal a recunoscut că a existat și o tentativă de mită pe vremea când încă se afla la reprezentativa de tineret. Acesta a mărturisit că nu i s-a spus direct în față, dar s-a făcut tot posibilul ca el să audă că ar fi vorba să vină cineva pentru o sumă de bani, respectiv 50.000 de euro.

„Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă.

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit”, a povestit Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Mirel Rădoi despre șpaga la naționala de tineret
Sursă Foto: digisport.ro

Mirel Rădoi ar putea părăsi echipa națională în noiembrie

Selecționerul trece acum printr-o perioadă dificilă din cauza meciurilor pierdute, deoarece mulți îl consideră ca fiind vinovat din cauza eșecurilor din ultima vreme. Totodată, acesta declarat că va lua în calcul plecarea de la conducerea echipei naționale în luna noiembrie, după ce se vor juca ultimele meciuri din Liga Națiunilor.

„Trebuie să încercăm să luăm lucrurile poztive, dacă sunt. Urmează să luăm o decizie sau Federația urmează să ia o decizie să vedem ce se va întâmpla în continuare”, a spus Mirel Rădoi despre o posibilă demisie, scrie fanatik.ro.

Amintim că România urmează să dispute trei partide în luna noiembrie, unul amical și două în Liga Națiunilor, iar din cauza problemelor de sănătate din rândul jucătorilor, lui Mirel Rădoi îi este însă tot mai greu atunci când vine vorba de alcătuirea lotului.

Urmăriți Impact.ro și pe