Cât durează, de fapt, o ședință extraordinară la Primăria Sectorului 3. Zeci de mii de bucureșteni se vor înfuria când vor afla!

Daria Petrescu 31.03.2020, 22:00
Cât durează, de fapt, o ședință extraordinară la Primăria Sectorului 3. Zeci de mii de bucureșteni se vor înfuria când vor afla!

Cel mai probabil, ședințele extraordinare la Primăria Sectorul 3 sunt destul de dese. Puțini sunt însă, cei care știu cât durează o astfel de întrunire între consilieri. Ei bine, se pare că discuțiile pe diferite teme importante pentru Capitală țin doar câteva minute, lucru mai puțin știut de cetățeni. Mai jos, vă prezentăm un video, din care veți afla ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Zeci de mii de bucureșteni se vor înfuria când vor afla cât durează ședința extraordinară la Primăria Sectorului 3

Astfel că, în majoritatea timpului dedicat ședinței, mai mulți consilieri îți petrec timpul butonând  telefoanele. Aceștia nu dedică mai mult de cinci minute problemelor importante ce țin de nevoile Capitalei și alte lucruri. O astfel de ședință a avut loc la începutul lunii martie, iar anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3.

O astfel de ședință a avut loc la începutul lunii martie
O astfel de ședință a avut loc la începutul lunii martie

„Cetățenii interesați pot să participe la ședință de consiliu prin înscriere pe e-mail.  În partea finală a acesteia pot adresa întrebări și interpelări aparatului administrativ al Primăriei sau Primarului Robert Negoiță. Asta cu privire la problemele din sectorul 3 dacă s-au înscris la cuvânt în prealabil”, este mesajul postat pe contul de socializare, 9 martie.

Cine este Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei

Robert Sorin Negoiță  este un politician și om de afaceri român. Surorile mai mari, Luminița și Marilena, s-au născut pe 26 ianuarie 1969, respectiv 27 iulie 1970. Fratele mai mic, Ionuț, pe 30 ianuarie 1974.

Confuzia numelui i-a determinat pe mulți să creadă că Robert Negoiță ar fi înrudit cu Liviu Negoiță lucru neadevărat.  Robert Negoiță s-a căsătorit prima oară în 1996, cu Magdalena Negoiță. Au fost căsătoriți timp de 12 ani.

În 2004, Robert Negoiță intră în viața politică, optând pentru înscrierea în PSD. Robert Negoiță este un tânăr politician în ascensiune atât în cadrul PSD cât și pe scena publică. De la momentul 2004, acesta a devenit vicepreședinte al TSD și o figură importantă în cadrul organizației de tineret a social-democraților.

În a doua jumătate a anului 2007, Robert Negoiță a lansat, în cadrul TSD, Liga Tinerilor Întreprinzători Social Democrați, organizație al cărei președinte a fost ales în mod oficial începând cu 1 ianuarie 2007.

LTISD este o organizație nouă, care își propune să vină în întâmpinarea nevoilor societății active, ale celor care plătesc taxe și impozite și, totodată, să asigure o relație bazată pe solidaritate între mediul de afaceri și societate.

De la înființarea sa, LTISD s-a implicat în diverse dezbateri publice, lansând soluții derivate din experiența nonpolitică a componenților săi.

Una dintre cele mai importante inițiative în acest sens este reprezentată de propunerea privind impozitarea diferențiată a terenurilor pentru a reduce specula cu terenuri și scumpirea excesivă a prețurilor pe piața imobiliară.

Robert Negoiță a fost ales primar al Sectorului 3 în 2012

Este ales vicepreședinte al PSD în cadrul Congresului Extraordinar din 2010. În 7 iulie 2010, Robert Negoiță este ales președinte PSD Ilfov iar din 2011 preia interimatul organizației PSD Sector 3.

Renunță la toate funcțiile deținute în cadrul Rin Group precum ți la celelalte afaceri derulate și candidează în iarna anului 2008 la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților pe colegiul uninominal nr. 1 din județul Teleorman.

Robert Negoiță a fost desemnat candidatul USL la primăria sectorului 3 din București, pentru alegerile din iunie 2012. Robert Negoiță a fost ales primar al Sectorului 3 București la alegerile locale din 10 iunie 2012.