Cât de mare a crescut băiatul Andreei Berecleanu. Vedeta TV i-a sărbătorit recent ziua de naștere

Daria Petrescu 19.09.2021, 15:22
Cât de mare a crescut băiatul Andreei Berecleanu. Vedeta TV i-a sărbătorit recent ziua de naștere

Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, este o mama mândră și împlinită. Prezentatoarea TV are doi copii, pe Eva, de 19 ani și Petru, care recent a împlinit 16 ani. Cei doi copii ai vedetei sunt din căsnicia pe care aceasta a avut-o cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat în urmă cu ceva ani. În prezent, aceasta este căsătorită cu medicul Constantin Stan. Cât de mare a crescut băiatul Andreei Berecleanu. Vedeta TV i-a sărbătorit recent ziua de naștere

Cât de mare a crescut băiatul Andreei Berecleanu

Petru, fiul Andreei Berecleanu, a crescut și s-a transformat într-un tânăr atrăgător ce îi seamănă perfect mamei lui. Recent, acesta a împlinit 16 ani, iar vedeta Tv i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare. De asemenea, aceasta a atașat și o fotografie rară cu cei doi.

„#sweet16 pentru partenerul meu de ras din fiecare zi! Ramai vesel si fericit mereu, baiatul meu bun, frumos, destept, amuzant, talentat…La multi ani, Petru!”, a scris Andreea Berecleanu pe contul de Instagram, unde a și atașat o imagine cu Petru.

Andreea Berecleanu are o relație specială cu cei doi copii

După divorțul de fostul soț, Petru și Eva au locuit împreună cu mama lor, oar prezentatoarea TV a reușit să își construiască o relație specială cu cei doi. Eva s-a transformat într-o adolescentă atrăgătoare, iar ea și vedeta tv au o relație foarte apropiată.

„Aşa mi-am dorit, asta am visat şi aşa s-a întâmplat! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi mamă şi mă bucur că am decis să îi am pe Eva şi Petru. Dragostea lor necondiţionată şi a mea pentru ei a fost mereu forţa mea. Aşa cum eu am fost puterea părinţilor mei şi a lor, eu”, spunea Andreea Berecleanu într-un interviu.

De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că și-a susținut întotdeauna copiii în tot cee ace au vrut să facă. „Copiii sunt produsul părinţilor şi acest fapt este valabil şi pentru Eva şi Petru. Ei au trăit alături de tatăl lor toată perioada copilăriei, iar acum, în adolescenţă, le este alături, atat ca sprijin moral, dar si emoţional. De asemenea, primesc toată dragostea noastră, necondiţionată, a mea şi a soţului meu”, a mai adăugat Andreea într-un interviu.

Ce spune despre relația cu actualul ei soț

Vedeta este căsătorită cu medicul Constantin Stan și are o căsnicie așa cum și-a dorit. Aceasta a vorbit despre cum petrec timpul liber împreună și despre divergențele din cuplu.

„Noi ne întâlnim peste zi de câteva ori, iar masa de prânz o luăm mereu împreună. Biroul meu este în vecinătatea clinicii și facem în așa fel încât să ne potrivim ca să ne întâlnim. El, între operații, iar eu, între întâlniri sau ședințe. Apoi, indiferent cât de târziu iese din sala de operații, îl aștept și ne poate prinde chiar și 2 noaptea.

Dimineața o luăm de la capăt, începând cu o cafea pentru fiecare, iar weekendurile le petrecem în familie și alături de prieteni. Suntem fericiți cu ce avem, nu ne dorim decât să fim sănătoși și să ne bucurăm de aceste momente”, a povestit Andreea Berecleanu pentru Unica.

 

Urmăriți Impact.ro și pe