Cât de ghinionist ești în funcție de zodia ta. Cum îți poți îmbunătăți șansele de reușită

Ioana Bucur 11.10.2021, 08:57
Cât de ghinionist ești în funcție de zodia ta. Cum îți poți îmbunătăți șansele de reușită

Se spune că destinul ne este scris  în stele. Specialiștii au deslușit tainele astrelor și au dezvăluit cât de norocoasă sau ghinionistă este fiecare zodie în parte. Află ce poți face pentru a-ți îmbunătăți șansele de reușită.

Berbec

Nativul Berbec are multe calități. Este curajos, are un caracter puternic, este imposibil de descurajat și chiar îndrăzneț. Cu toate astea, la capitolul noroc nu stă deloc bine, fiind una dintre cele mai ghinioniste zodii. De cele mai multe ori, tocmai apetitul lor pentru risc îi face să nu ia cele mai bune decizii, irosind astfel puținele șanse pe care le oferă destinul.

Taur

La polul opus sunt nativii Taur – una dintre cele mai norocoase zodii. Muncitori, organizați, cu o gândire practică, nu ratează nicio ocazie de a câștiga bani și reușesc să își creeze avantaje pe care mulți le ignoră. Taurii au noroc nu doar la bani, ci și în dragoste, însă succesul pe toate planurile le atrage și o doză mare de invidie din partea celor din jur.

Gemeni

Gemenii nu lasă niciun secret nedescoperit. Potrivit astrologilor, cei născuți în sub acest semn sunt veșnic curioși, persoane deschise și foarte inteligente. Sunt primii care află informații de culise și nu se feresc să le răspândească. Cei mai mulți ajung, într-un fel sau altul, lideri spirituali – de la învățători, profesori, cercetători la preoți. Au o inteligență nativă, însă nu sunt norocoși și nu au dorința de a profita de ocaziile ce le ies în cale și care le-ar aduce unele câștiguri nemeritate.

Rac

Racul este un amalgam de sentimente. O zodie dificilă, acești nativi își pot schimba starea de spirit de la o zi la alta. Se lasă conduși de sentimente și emoții, își croiesc cu determinare și curaj drumul în viață. Cu toate astea, vor renunța la planurile lor pentru binele altora. Au inițiative bune, o mare putere interioară și deseori au noroc în viață pentru că aleg calea cea bună.

Leu

Leii sunt născuți pentru a fi în centrul atenției. Caută mereu atenția celor din jur, adoră să fie în lumina reflectoarelor, să fie liderii grupului din care fac parte și să îi cucerească pe toți cei pe care îi întâlnesc. Nu spun niciodată nu în fața unor experiențe noi, iar asta le aduce și noroc în viață.

Fecioară

Norocul celor născuți în zodia Fecioară nu este mereu garantat. Sunt persoane ordonate, perseverente, au capacitatea de a fi lideri și de a dicta, însă soarta nu este mereu de partea lor. Au un destin norocos datorită faptului că sunt mereu înconjurați de oameni care îi susțin. Aceștia știu întotdeauna să aleagă ce este mai bine.

Balanță

Echilibrul este cuvântul sub care stă întreaga lor existență. Balanța nu este cea mai norocoasă zodie, dar capacitatea acestor nativi de a găsi o cale de mijloc prin diplomație sau prin compromisuri financiare îi va scoate de fiecare dată din situații mai puțin plăcute.

Cât de ghinionist ești în funcție de zodia ta

Scorpion

Destinul Scorpionului este schimbător, la fel ca firea sa. Printrele cele mai dificile zodii, acești nativi sunt curajoși, imprevizibili și nu își arată niciodată adevăratele intenții. Știu să profite de oportunitățile oferite și fac totul pentru a-și apăra independența și stabilitatea. Acești nativi consideră că fiecare om trebuie să-și facă norocul cu mâna lui.

Săgetător

Săgetătorii intră în rândul zodiilor ghinioniste. Cu toate astea, oricât de greu le-ar fi, nu renunță niciodată la planurile lor și luptă cu ultima putere pentru a le putea îndeplini. Nu refuză nicio provocare atâta timp cât le satisface mândria și orgoliul. Ei iubesc libertatea și nu cred în noroc pentru că sunt conștienți că nimic nu durează în viață.

Capricorn

Cea mai norocoasă zodie pe plan financiar. Aceti nativi pot transforma aproape orice situația într-o ocazie de a face bani. Au un destin norocos, dar și pierderi uneori. Totodată, sunt foarte apreciați de cei din jurul lor.

Vărsător

Statornicia nu îl caracterizează pe nativul Vărsător și tocmai acest lucru îl face, de multe ori, să rateze șanse importante. Ei nu pun mare preț pe bani și pot avea de pierdut din această cauză.

Pești

Sensibil, familist și iubitor, nativul Pești se bazează foarte mult pe intuiție, ceea ce îl ajută să-și îndrepte energia spre tot ce este mai frumos și mai stabil în viață. Norocul lor este întâmplător și trebuie să muncească foarte mult pentru a păstra un strop de noroc atunci când îl găsesc.