Cât de frumoasă este Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Vedetele au publicat prima imagine cu chipul fetiței

Badea Violeta 28.03.2023, 15:06

Asta-i fotografia pe care o așteptau toți fanii cuplului Smiley – Gina Pistol! Multă vreme, cei doi îndrăgostiți au ascuns chipul fiicei lor, preferând discreția. Acum însă, prezentatoarea și artistul au publicat prima imagine cu micuța. Iată cât de frumoasă este Josephine. Admiratorii celor două vedete s-au declarat cuceriți de copilul lor!

Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol?

Smiley și a Ginei Pistol formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi au o relație de aproape șase ani de zile și sunt de nedespărțit, mai ales de când a venit pe lume rodul iubirii lor, Josephine Ana.

Pe data de 9 martie, micuța a împlinit doi anișor. Dar până acum, fanii cuplului Smiley – Gina Pistol nu avuseseră şansa să o vadă pe fetița celor doi.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus, în urmă cu circa doi ani de zile, Gina Pistol pe Instagram.

Între timp, însă, vedeta pare să se fi răzgândit. După doi ani de așteptare, frumoasa blondină le-a arătat-o internauților pe Josephine. Fanii s-au bucurat nespus atunci când au văzut imaginea cu micuța. Fetița este adorabilă și toți internauții au observat că a moștenit trăsăturile fizice de la părinții ei.

Citește și Gina Pistol, mărturisire inedită despre relația cu Smiley. Fanii au fost luați prin surprindere. „E mai indicat să plece”!

Gina Pistol a renunțat la televiziune pentru a se ocupa mai mult de micuța ei

De curând, partenera de viață a lui Smiley a anunțat că se retrage din televiziune, după o colaborare de șapte ani cu Antena 1. Decizia a fost anunțată pe Instagram, prin intermediul unei postări. Vedeta le-a explicat fanilor că singurul lucru pe care și-l dorește acum este să petreacă mai mult timp cu Josephine.

 

„Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.”, a scris vedeta în mediul online.

Citește și Cu ce se ocupă, de fapt, Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. S-a spus că se duce la Pro TV, dar adevărul este altul. Avem imaginile (foto exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...