Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin. ”Casa e luată pe credit, mașina m-a ținut vreo 13 ani”

Ioana Bucur, Narcisa Tomulescu 21.04.2021, 19:40
Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin. ”Casa e luată pe credit, mașina m-a ținut vreo 13 ani”

Dezvăluiri de necrezut, mai ales din partea unuia dintre cei mai de succes oameni de televiziune din România. Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin. Vedeta a recunoscut că și-a făcut credit pentru a-și cumpăra casa și a așteptat mai bine de un deceniu până să își schimbe mașina. Ce „mofturi” își permite prezentatoarea, de fapt.

Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin

Este unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc. A scris istorie la TVR, doborând record după record de audiențe cu emisiunea „Surprize! Surprize!”, și a fost în cea care a dus pe umeri numeroase proiecte de succes, atât în fața camerelor de filmat cât și în spatele lor. Viața ei pare o carte deschisă, însă există totuși un subiect despre care evită să vorbească, de cele mai multe ori. Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate despre averea sa. Nu crede că intră în categoria oamenilor înstăriți. Are casă și mașină, însă ambele au fost achiziționate prin câte un credit făcut la bancă. Cât despre „mofturile” pe care și le permite, acestea se rezumă la călătorii și la faptul că își poate da fiica, pe Violeta, la o școală „care să îi ofere un viitor mai bun”.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă”, a spus Andreea Marin.

Înainte de orice, Andreea Marin este femeie, iar asta înseamnă că nu poate ignora lucrurile frumoase din jurul ei. Da, admiră hainele și accesoriile cu etichete scumpe, însă doar de la distanță. Prezentatoarea a mărturisit că nu face investiții mari în garderobă. Nici mașinile nu o atrag. În prezent, ea conduce un autoturism model 4×4, pe care l-a cumpărat pentru a-și înlocui vechea mașină, pe care o avea de aproape 13 ani.

„Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

Andreea Marin, moment de sinceritate despre iubirile din trecut.
Andreea Marin

„Nu trebuie să fii agresiv”

Andreea Marin a vorbit, recent, și despre cel mai important aspect al vieții sale: dragostea. Vedeta a explicat ce este, din punctul său de vedere, „adevărul iubirii”, susținând faptul că sentimentele ținute secret pentru o anumită persoană trebuie scoase la lumină, declarate și asumate.

„Cred în adevărul iubirii. Poţi iubi în taina la început, dar lucrurile trebuie clarificate. Şi e important ca amândoi să creadă în relaţie. Şi trebuie să ştii dacă are rost să rămâi în aşteptare sau nu, în cazul în care iubeşti în taină. Nu trebuie să creezi un soi de obsesie pentru persoana care nu vede în tine ceea ce vezi tu în el. Nu este sănătos lucrul acesta. Pe termen lung asta nu poate duce la o relaţie sănătoasă pentru cel care rămâne captiv. Nu poţi fi prieten la nesfârşit cu cineva dacă ai şi sentimente de dragoste neîmpărtăşite. Vei trăi mereu cu o frustare, chiar dacă nu o spui… Până la urmă cred că trebuie să fii cinstit în viaţă, în orice fel de relaţie. Nu trebuie să fii agresiv! Eu nu cred că un prieten renunţa la tine pentru că tu ai nişte sentimente pentru el. Lucrurile trebuie discutate”, a spus Andreea Marin, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...