Cât costă un bilet la Loto 6 din 49. Informații oficiale, conform Loteriei Române

Daria Petrescu 12.08.2020, 14:38
Cât costă un bilet la Loto 6 din 49. Informații oficiale, conform Loteriei Române

Mii de români cumpără săptămânal bilete la LOTO, în speranța că vor câștiga premiul cel mare. Fie că vorbim de tineri, bătrâni bărbați sau femei, toți speră că vor pune mâna pe banii Loteriei. Oamenii care intră în agențiile Loteriei Române speră, măcar pentru câteva secunde, că vor pleca acasă cu banii și își pot planifica vacanțe exotice sau își vor îndepărta grijile materiale.  Iată cât costă un bilet la Loto 6 din 49, potrivit informațiilor oficiale date de Loteria Română.

Prețuri bilete la Loto 6 din 49

La LOTO 6/49, orețul unei variante simple este de 5,00 lei, cu preț bilet de joc 0,5 lei

Pentru NOROC, prețul biletului pentru variant simplă este de 3,00 lei. În timp ce la JOKER, prețul ajunge la 4,00 lei. Asta pentru o variantă simplă. Biletul de joc este 0,5 lei

La NOROC PLUS prețul unei variante simple este de 2,00 lei. La LOTO 5/40, pretul unei variante simple este de 3,00 lei. Prețul biletului este de  0,5 lei.

Dacă prei să cumperi un bilet pentru SUPER NOROC, află că acesta costă  doar 1,00 lei, pentru variant simplă.

Aflați mai multe modalități de joc

La PRONOSPORT(PRONO-S), prețul unei variante simple costă 6,00 lei, pentr, pentru cota de participare 100%. De asemenea, pentru cota de participare 25%, pretul unei variante simple este de 1,50 lei. Boletul de joc costă tot 0,5 lei.

Mii de români joacă la Loto săptămânal
Mii de români joacă la Loto săptămânal

Pentru a afla mai multe informații despre modalitățile de joc, cum ar fi variante combinate sau scenme reduse, prețul se obține prin înmulțirea numărului de variante. Pe acesta îl presupune respective modalitate de joc cu prețul variantei simple.

Pentru a afla mai multe modalități de joc, consultați broșurile de joc disponibile în agențiile Loto și pe site, la rubrica Jocuri: Loto 6/49 si Noroc, Joker si Loto 5/40.

Loteria Română a acordat cel mai mare premiu

Ultimul loz ce a fost lansat de către Loteria Română a fost „Loz în plic fabricat în România” ce a continuat tradiția lozului în plic.

Acesta avea 285.000 de câștiguri, valoarea lor totală fiind de circa 1,24 milioane de lei, și prețul unui astfel de loz era de 2 lei. Premiul cel mai mare din istoria loto-ului a fost obținut de către un tânăr din Târgu Mureș.

Acesta avea în jur de 30 ani și juca de peste 10 ani la Loto 5/40, 6/49 atât și joker. Câștigătorul a mărturisit că a mai avut noroc la categoria Loto 5/40 și în cadrul altor jocuri loto cu premii mai mici. De câte ori s-a câștigat premiul cel mare la loto 6 din 49 în 2019Primul norocos a dat lovitura în luna mai a anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe