Cât costă un bilet la concertele Iuliei Vântur din India. Nimeni nu se gândea la un astfel de preț

Andra Daoud 09.05.2022, 19:35

Iuliei Vântul îi merge ca pe roate în India. Vedeta s-a stabilit acolo în urmă cu un deceniu și și-a încercat norocul atât în cinematografie, cât și în muzică. I-a mers bine pe ambele planuri și a adunat o avere impresionantă. Cei mai mulți bani i-a adunat însă din muzică, iar recent a încheiat un turneu prin SUA. Biletele la concertele româncei nu sunt deloc ieftine!

Cât costă biletele la spectacolele Iuliei Vântur

Iulia Vântur a renunțat la o carieră înfloritoare în televiziune, în România, în urmă cu mai bine de 10 ani și a plecat în India, unde l-a cunoscut pe Salman Khan. Cei doi au o relație și în prezent, iar asocierea cu actorul de la Bollywood a ajutat-o să se facă remarcată rapid. Iulia Vântur a devenit, în câțiva ani, un star de renume internațional, după ce și-a încercat norocul într-un domeniu nou pentru ea: muzica. A învățat și limba hindi, iar succesul nu a întârziat să apară.

Succesul a adus, inevitabil, și bani, iar vedeta de origine română și-a rotunjit conturile de când s-a mutat acolo. Potrivit presei indiene, artista ar fi adunat până acum în jur de 10 milioane de euro, iar mare parte din sumă a provenit din muzică. Iulia a încheiat recent un turneu prin Statele Unite, iar biletele la concertele ei nu au fost deloc ieftine.

Potrivit ciao.ro, acestea au costat, în medie, 150 de dolari, iar cele mai scumpe s-au ridicat la 260 de dolari. Iulia Vântur și cei doi cântăreți care au însoțit-o în SUA au încheiat turneul pe 2 aprilie, iar ultimul concert a fost în Florida. Se estimează că prețurile sunt similare și la concertele pe care Iulia Vântur le susține în India.

Cat costa un bilet la concertele Iuliei Vantur din India. Nimeni nu se gandea la un astfel de pret
Iulia Vantur a incheiat in urma cu o luna turneul din SUA

Iulia Vântur a lucrat la un documentar despre Salman Khan

Chiar dacă a strâns o avere impresionantă până în prezent, Iulia Vântur nu stă degeaba deloc. Vedeta a luat o pauză de Paște, atunci când a venit în România să-și viziteze familia, după care s-a întors la proiectele pe care le are în India. Pe lângă turneul muzical, vedeta a lucrat în ultima vreme la un documentar despre iubitul ei, al cărui concept îi aparține.

Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă.”, a declarat Iulia în urmă cu puțin timp.

Iulia Vântur nu exclude posibilitatea de a reveni în televiziune, în România, dacă se va ivi ocazia și va apărea un proiect în care va considera că merită să se implice.

Urmăriți Impact.ro și pe