Cât costă și ce poate să facă cel mai mic smartphone cu Android din lume. Mobilul are doar 7 centimetri pe diagonală

Rădulescu Valentin 22.07.2020, 19:19

Pentru cei care duc dorul telefoanelor mici, dar nu le mai găsesc pe piață, au acum posibilitatea să își achiziționeze noul Jelly 2.0. Telefonul are doar 7 centimetri diagonală și are în el tot ce ai nevoie de la un smartphone.

Jelly 2.0, cel mai mic smartphone cu Android

Deoarece telefoanele din 2020 au început să fie atât de mari încât îți este greu să le bagi în buzunar, o companie din China a venit cu soluție. Aceștia au inventat cel mai mic telefon cu Android din lume. Se numește Jelly 2.0 și are doar 7 centimetri pe diagonală, adică jumătate din telefoanele iPhone. Totodată, telefonul are o baterie semnificativă plus o cameră foarte bună pentru mărimea lui. Acesta poate fi cumpărat la prețul de doar 159 de dolari.

„De ce atât de mic? Poate că ai observat în zilele noastre telefoanele devin prea mari pentru a încăpea în pantaloni. Ei bine, ăsta e portabil. E noul Jelly 2.0. E micuț, nu?”, a spus prezentatorul unu review postat pe Youtube ”I love crowdfounding”.

Cât costă și ce poate să facă cel mai mic smartphone cu Android din lume. Mobilul are doar 7 centimetri pe diagonală
Cât costă și ce poate să facă cel mai mic smartphone cu Android din lume. Mobilul are doar 7 centimetri pe diagonală

Când se lansează noul Jelly 2.0?

Telefonul promovat ”cel mai mic smartphone 4G din lume”, va fi pus în vânzare prin Kickstarter din această lună. Pe lângă dimensiunea lui mică, telefonul mai beneficiază și de 6 GB RAM, 128 GB de stocare și un procesor MediaTek Helio P60, funcționând perfect pe Android 10. Totodată, acesta este al doilea telefon al companiei care ajunge pe Kickstarter în acest an, după lansarea modelului Unihertz Atom XL4.

Jelly 2.0 are un corp robust din plastic, plus ecranul lui de doar 3 inch. Rezoluția nu este foarte apreciată, deoarece are doar 854 x 480 de pixeli. Camera lui are 16 MP pe spate și cea frontală de 8 MP, plus un slot microSD și bateria de 2000 mAh. De astfel, producătorii nu au omis să îi atașeze și un NFC la bord, plus un cititor de amprente pe spate și port USB-C. Telefonul mai are emițător cu infraroșu și buton fizic programabil, deci cam tot ce ai nevoie de la un telefon mobil în ziua de astăzi.

Urmăriți Impact.ro și pe