EXCLUSIV

Cât costă să îți cânte la nuntă Maria Constantin: „Nu prea mă sărbătoresc de Sfânta Maria și nici de ziua mea de naștere”/ EXCLUSIV

Andreea Archip 15.08.2022, 13:48

Maria Constantin are agenda plină de cântări, fie că e vorba de spectacole sau evenimente private: aniversări, nunți sau botezuri. Chiar și astăzi, de ziua ei, artista va asigura programul artistic la o onomastică. Impact.ro a aflat cât te costă ca să îți cânte artista la nuntă. Onorariul ei depinde de formula în care vine la eveniment, respectiv singură sau alături de band.

Cât costă să îți cânte la nuntă Maria Constantin

Frumoasa Maria Constantin se numără printre cele mai dorite artiste la petreceri private, unde atmosfera devine incendiară. Chiar și astăzi, de Sfânta Maria, cântăreața își respectă angajamentul și va asigura distracția la o petrecere.

„Nu mă prea serbez de Sfânta Maria, pentru că, de obicei, trebuie să cânt, trebuie să fiu la evenimente. Nu prea mă sărbătoresc nici de ziua mea de naștere. Fiind foarte prinsă, de cele mai multe ori prefer să dorm și să stau liniștită decât să mai fac încă o petrecere. Astăzi o să cânt la un eveniment, la o zi onomastică în afara Bucureștiului. De exemplu, pe întâi septembrie am nuntă, care este joia. Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat, oamenii vor să îți țină totuși evenimentele pe care le-au amânat poate și de trei ani. Mai sunt spectacole, care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune. Multumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi în care trebuie să alerg dintr-o parte în alta”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Cat costa sa iti cante la nunta Maria Constantin
Cat costa sa iti cante la nunta Maria Constantin

Maria Constantin nu mai face față solicitărilor la evenimente

Artista este antamată fie pentru un program sau mai multe, care durează fiecare câte o oră și unde se prezintă singură, fie pentru întregul eveniment, unde este însoțită de orchestră. Impact.ro a aflat ce onorarii percepe Maria Constantin pentru diverse evenimente.

Pentru un program de o oră, artista încasează 1500 de euro, prețul fiind negociabil dacă evenimentul este în București sau în apropiere. De la începutul acestui an, cântăreața de muzică populară și-a făcut band și vine la cântări și în formulă extinsă. Fiind vorba de mai mulți membri și onorariul este pe măsură, respectiv 8000 de euro pentru întregul eveniment.

„Îmi permit să cânt orice gen muzical”

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor mai ales -unde sunt evenimente întregi – să cânt toate genurile muzicale: de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară. În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Artista susține că nu face nimic special pentru a-și proteja vocea. „E vorba doar de tehnica vocală și cum să îți folosești vocea. De asta am făcut Conservatorul, de asta m-am implicat atât de mult, că în rest nu mă ajută diploma cu absolut nimic. Lucrurile astea le-am făcut pentru mine ca să îmi ușurez cumva cariera”, a precizat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe