INTERVIU EXCLUSIV

Cât costă să îi ai la petrecerea burlăcițelor pe cei mai cunoscuți stripperi din România, Flamingo Boys. „Depinde de spectacol”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 02.09.2022, 09:37

Cornel Păsat, liderul și coregraful celei mai cunoscute trupe de striptease din România, Flamingo Boys, a mărturisit pentru Impact.ro care sunt tarifele băieților la un spectacol privat, cum ar fi petrecerea burlăcițelor. Suma poate ajunge și la 5.000 de euro, dacă trupa e solicitată să rămână toată noaptea la eveniment. De asemenea, Cornel ne-a mai spus și care a fost cel mai ciudat lucru care i s-a cerut la un show și cât i s-a oferit pentru o partidă de sex.

Ce mai face trupa Flamingo Boys?

Suntem din anul 1998 pe scenă și rezistăm și acum. În curând, vom avea show-uri într-un cunoscut club din Centrul Vechi. Avem un proiect și pentru zile de naștere, dar și pentru petrecerea burlăcițelor.

Cum ai reușit să menții trupa?

Am reușit să o mențin cu multa muncă, pasiune, încredere în propriile puteri , imaginație și sacrificiu. E nevoie de multă răbdare, perseverență și mai ales tact! E foarte greu să lucrezi cu oamenii, sunt caractere diferite, puternice și trebuie să știi cum să abordezi stiuatii plăcute sau neplăcute.

Cel mai ciudat lucru care i s-a cerut la un show: să aibă erecție

Cât costă să îi ai la petrecerea ta pe cei mai tari stripeari din România?

Suma variază între 1.000 și 5.000 euro, depinde de spectacol. Dacă suntem solicitați ca după show să rămânem toată noaptea la eveniment, atunci aceasta ajunge la 5.000 euro.

Care a fost cel mai ciudat lucru care vi s-a cerut într-un show?

Am avut parte de multe cerințe ciudate. Dar cea mai cea, a fost aceea de a avea erecție. Și, la cam majoritatea show-urilor, ni se cere lenjeria intimă, în care dansăm, ca amintire.

Flamingo Boys
Flamingo Boys

I s-au oferit 10.000 de euro pentru o partidă de sex în trei

Ți s-au oferit bani pentru o partidă de amor?

Da… Mi s-au oferit și 10.000 de euro pentru o partidă de sex în trei, eu și cu încă două partenere.

Cu ce te mai ocupi în afară de dans?

Am atelier de croitorie și studio foto. Fac costume excentrice de scenă, costume de baie, rochii, costume de gimnastică. De asemenea, fac poze profesionale și prelucrare în Photoshop. Îmi fac singur afișele de promovare a spectacolelor de la Sala Palatului. Îmi fac singur tricouri sau pantaloni, le și desenez, vopsesc și le accesorizez.

Ce vedete autohtone ar vrea în trupă

Ce vedetă autohtonă are sex appeal-ul necesar încât să fi făcut parte din trupa ta? Pe cine ți-ai dori?

Dintre artiști, pe Alex Velea, Dorian Popa, Connect-R. Iar dintre fete, Antonia, Lora, Alina Eremia, Alexandra Stan, Adelina Pestrițu. Le-aș mai putea adăuga și pe Anna Lesko și Corina Bud. Adelina are un corp de sirenă, Alina Erimia are chip angelic, Lora are un sex appeal uluitor, iar Antonia le are pe toate la un loc.

Ce sacrificii trebuie să faci ca să arăți în formă?

Nu aș spune că fac neapărat sacrificii. Mi-am auto-educat gustul și am început o alimentație sănătoasă, dar gustoasă. Gătesc cu plăcere, se pare că mă și pricep.

Sportul se afla în top 3 din plăcerile vieții mele. De când cu copilul, am am început să am un program organizat de somn, nu mai pierd toate nopțile, decât dacă am spectacol. Dar în rest mă trezesc la 6 dimineață . Iar la ora 21 – 21:30 intrăm la somn.

Fiul tău îți calcă pe urme? Îi place să danseze?

Da este deja avansat anul asta a învățat să înoate și să facă scufundări in piscina. Merge la gimnastică. Urmează un sport de arte marțiale as prefera aikido.

Și bineînțeles face dans la grădiniță și va merge și la o școală de dans. Este foarte sociabil și se adaptează foarte repede. Ii place pictura și mașinuțele.

Înțelege și vorbește puțin engleza. Când nu e la grădiniță e permanent cu mine peste tot unde merg. Și se poate, iar în platourile tv se simte ca acasă. Peste tot pe unde merge își face prieteni, e foarte lipicios. Toată lumea se îndrăgostește de el instant.

Citește și Cornel Păsat, dezvăluire intimă despre Oana Roman. Cum l-a cucerit vedeta pe celebrul dansator!

Urmăriți Impact.ro și pe