Cât costă o vacanță în Dubai în 2022. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru un sejur la un hotel de 5 stele

Cazacu Alexandru 25.08.2022, 13:41
Cât costă o vacanță în Dubai în 2022. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru un sejur la un hotel de 5 stele

Capitala Emiratelor Arabe Unite este adesea privită ca orașul viitorului, cu zgârie-nori care ating norii și atracții suprareale create de om. Deși nu se poate nega că Dubaiul poate fi un oraș scump de vizitat, s-ar putea să fii surprins de costul unei călătorii în Dubai. În acest context, noi vă vom spune în continuare cât costă o vacanță în Dubai în 2022.

Cât costă o vacanță în Dubai în 2022. Tarifele sunt din ce în ce mai accesibile

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți români aleg să își petreacă concediile în unele dintre cele mai recunoscute destinații turistice. După cum bine știm, Dubaiul se numără printre cele mai populare opțiuni din acest punct de vedere, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță de România. Dar cât costă o vacanță în Dubai? Ei bine, poți afla acest lucru în rândurile de mai jos.

Hoteluri de lux, plaje incredibile și nenumărate atracții pentru turiști. Toate acestea le puteți găsi în capitala Emiratelor Arabe Unite. Deși în urmă cu câțiva ani o vacanță în Dubai își permiteau doar oamenii cu mulți bani, în ziua de azi prețurile sunt destul de accesibile.

Cât costă o vacanță în Dubai. Pachete cu bilet de avion inclus

Tocmai de aceea, tot mai mulți turiști români aleg această destinație de vis. În plus, agențiile de turism vin cu oferte care mai de care mai tentante. De exemplu, prețul unui sejur de șapte nopți (cu bilet de avion inclus) la un hotel de trei stele pornește de la aproximativ 630 de euro de persoană.

Cu toate acestea, prețurile pot fi mai mari, în funcție de unitatea de cazare, dar și de serviciile oferite. De exemplu, pentru un pachet similar, la un hotel de 4 stele, turiștii vor scoate din buzunar chiar și 900 de euro de persoană.

După cum ne putem aștepta, există și sejururi exclusiviste în această destinație de lux. Mai exact, pentru același pachet, cazarea la un hotel de 5 stele din Dubai costă peste 1.100 de euro de persoană.

Cât costă o vacanță în Dubai
Cât te costă un sejur în Dubai, în 2022

Locuri pe care trebuie să le vizitezi în Dubai

Acum că știm cam cât costă o vacanță în Dubai, trebuie să știm și ce putem vizita în acest oraș. Bineînțeles, există nenumărate atracții turistice în capitala EAU. Așadar, dacă ai ajuns aici, trebuie neapărat să vizitezi Muzeul Dubai.

Acesta este găzduit într-o clădire din secolul al 19-lea, despre care se spune că este cea mai veche din zonă. În Muzeul Dubai poți afla o sumedenie de lucruri despre acest minunat oraș. Chiar și cum a ajuns de la un mic sat de pescari la una dintre cele mai mari aglomerări urbane din lume.

Fă o plimbare în Bazarul de Aur

Fără îndoială, o plimbare în Bazarul de Aur, din Dubai, te va lăsa cu gura căscată. Vei avea parte de o experiență de neuitat, chiar dacă nu vei achiziționa nici o bijuterie. În caz că nu v-ați dat deja seama, denumirea celebrului bazar vine de la miile de bijuterii din au pe care le puteți găsi aici.

De asemenea, poți vizita unul dintre marile centre comerciale. Unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din Dubai este Mall of Emirates. În imensa clădire puteți găsi o multitudine de restaurante și magazine de lux. Ba chiar mai mult de atât, aici există și prima pârtie de ski acoperită din lume.

Nu uita că te afli în deșert, așa că fă și o plimbare în șaua unei cămile. Dacă ești în vacanță în Dubai, trebuie neapărat să explorezi zona. În caz că nu vrei să urci pe spatele unei cămile, poți face acest lucru și la bordul unui autovehicul de teren. Indiferent de mijlocul de transport, experiența va fi cu siguranță unică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...