Cât costă o Dacia Duster full-option adusă din Germania. Preţul este chiar avantajos

Cristian Cojocaru 01.08.2021, 19:17
Cât costă o Dacia Duster full-option adusă din Germania. Preţul este chiar avantajos

Dacia Duster este o mașină fabricată în România, însă mulți se întreabă cât costă mașina dacă este adusă din Germania. Mașinile au fost construite pe teritoriul țării noastre, livrate nemților, iar apoi vândute ca second-hand în România.

Dacia Duster adusă din Germania costă mai puțin

Mașina din imagini este una full-option și se poate vedea cu ochiul liber faptul că este adusă de peste hotare, având în vedere că este impecabilă. Mașina a fost construită la Mioveni, ieșind pe porțile uzinei în anul 2015. Ulterior, a luat drumul Germaniei. Mașina este echipată cu un motor pe benzină de 1,6 litri, dezvoltând 105 cai putere și un cuplu de 142 Nm.

Această putere este trimisă către puntea din față cu ajutorul unei transmisii manuale cu cinci trepe. În cei șase ani de când a ieșit de pe poarta uzinei, mașina a rulat aproximativ 205.000 de kilometri, desigur, pe drumurile din Germania care sunt net superioare străzilor din România.

Mașina din imaginile care aparțin anunțului postat pe autovit.ro pare să fie una personalizată. După cum se poate vedea, pe portiere are aplicat un sticker care redă obiective importante ale orașului Koln din Germania. În stickerul respectiv apare reprezentată catedrala orașului, podul Hohenzollern și turnul Colonius astfel, viitorul proprietar va putea demonstra că mașina provine din Germania.

dacia duster adusă germania
Masina se prezinta excelent, avand in vedere ca are o vechime de 6 ani si peste 200.000 kilometri rulati

Dotările de care dispune mașina

Acest model care are o vechime de șase ani este versiunea facelift a primei generații de Duster, model care a fost prezentat în toamna anului 2013, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. În ceea ce privește dotările, autoturismul deține multe echipamente având în vedere că este o primă generație.

Autovehiculul dispune de un ecran tactil care încadrează perfect navigația, dar și aer condiționat cu facilitatea de reglaj automat. În ceea ce privește tapiseria, scaunele sunt toate îmbrăcate în piele neagră și au și funcția de încălzire, după cum se mai arată în anunț. Între scaunele din față este prezentă și o cotieră care, la rândul ei este îmbrăcată în piele neagră.

Gemurile sunt toate electrice, iar jantele sunt din aliaj. Conexiunea la Bluetooth completează cu grație lista de dotări, astfel că noul proprietar se poate lăuda cu o achiziție excelentă. Totodată, la achiziționarea autovehicului, noul proprietar va primi un cârlig de remorcare precum și închidere centralizată. Mașina este vândută prin intermediul unui dealer din județul Argeș, iar prețul este de 7.850 de euro, acesta fiind negociabil. Având în vedere dotările de care dispune mașina și modul în care se prezintă, ne așteptăm ca anunțul să dispară dintr-un moment într-altul.