Cât costă mașina în care Gigi Becali a rămas fără permis. ”Conduce Luțu o lună”

Ana Anitoiu 06.05.2021, 09:24
Cât costă mașina în care Gigi Becali a rămas fără permis. ”Conduce Luțu o lună”

Mașina cu care Gigi Becali a rămas fără permis costă o avere. Latifundiarului i-a fost suspendat dreptul de a conduce, după ce a fost prins cu o viteză prea mare pe DN7. Patronul de la FCSB a anunțat că va da examen pentru a-și reduce pedeapsa de la 90 de zile la o lună.

Gigi Becali, despre suspendarea permisului

Omul de afaceri a spus că i-a fost suspendat permisul deși a depășit viteza regulamentară cu doar trei kilometri la oră. În loc de 100 km/h avea 103 km/h, potrivit latifundiarului, ceea ce i-a atras și o amendă de 1.305 lei. Gigi Becali se îndrepta atunci către înmormântarea preotului care a murit chiar în timp ce oficia slujba de Înviere.

„În loc de 100, aveam 103 km/h. Aveam 3 kilometri în plus și a zis ca se reține permisul. Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică. Dau examen ca să rămână numai la o lună pedeapsa. Conduce Luțu o lună, iar după o lună merg eu”, a spus Gigi Becali în urma incidentului.

Cat costa masina pe care o conducea Gigi Becali cand a ramas fara permis
Gigi Becali

Cât costă mașina cu care Gigi Becali a rămas fără permis

Atunci când a fost oprit de polițiști în trafic, Gigi Becali conducea un Mercedes Maybach GLS 600, în valoare de peste 180.000 de euro. Viteza maximă pe care o poate atinge bolidul este de 250 de km/h. Acesta are un motor V-8, de 558 de cai putere.

”Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima. Ştiţi de ce nu are filmarea şi de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, a spus Gigi Becali în urma incidentului.

Ce a comunicat Poliția după sancționarea lui Gigi Becali

În urma sancționării lui Gigi Becali în trafic, Poliția a emis un comunicat în care a oferit detalii cu privire la împrejurările în care latifundiarul s-a ales cu amendă și permis suspendat. Viteza, potrivit oamenilor legii, era de 106 km/h în localitatea Drăganu.

”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, arată comunicatul Poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...