Cât costă geaca pe care a purtat-o Klaus Iohannis la plantat copaci la Dăbuleni. E specială, nu mulți o pot cumpăra

Iancu Andreea 25.03.2021, 11:56
Cât costă geaca pe care a purtat-o Klaus Iohannis la plantat copaci la Dăbuleni. E specială, nu mulți o pot cumpăra

În urmă cu o zi, președintele Klaus Iohannis a participat la o acțiune în urma căreia au fost plantați mai mulți copaci în localitatea Dăbuleni, din inima Olteniei. Pentru că este întotdeauna atent la modul în care se prezintă la fiecare ieșire în public, președintele a ales un echipament special, în ton cu activitatea sa. Astfel, geaca pe care a purtat-o Klaus Iohannis a atras toate privirile, alături de cizmele de cauciuc cu care a accesorizat întreaga ținută. Noi am aflat cât costă, de fapt, geaca purtată de oficialul român.

Cât costă geaca pe care a purtat-o Klaus Iohannis la plantat copaci

Președintele României este un politician care se respectă, fiind întotdeauna atent la detalii. Cu ținute impecabile în tot restul timpului, Iohannis nu a dezamăgit nici la acțiunea de mediu la care a participat ieri, în județul Olt. Prezent la Dăbuleni pentru a da un exemplu și a trage un semnal de alarmă cu privire la problema pădurilor din țară, Klaus Iohannis a atras toate privirile cu geaca pe care a purtat-o. Iar aceasta este una special, mai puțin accesibilă oricui.

Deși ne-a obișnuit cu ținute vestimentare la costum, având mai des un aer oficial datorită funcției sale, președintele Klaus Iohannis a surprins cu apariția sa de la acțiunea de mediu din Oltenia. Prezent alături de premierul Florin Cîțu și de Ministrul Mediului Barna Tanczos, șeful statului a reușit să atragă atenția cu ținuta sa. Iar vestimentația purtată de oficialul român nu este deloc ieftină, semn că președintele pun preț pe modul în care se prezintă în fața cetățenilor. Conform platformei americane wish.com, o geacă precum cea purtată de Klaus Iohannis costă aproximativ 350 de euro.

Președintele susține inițiativa de reîmpădurire a României

Problema defrișărilor de păduri a dus la un proiect important din partea autorităților din România. Alături de premierul Florin Cîțu și de ministrul Mediului, președintele Klaus Iohannis a fost prezent ieri în orașul Dăbuleni, județul Dolj, unde oficialii români au plantat copaci. Această acțiune face parte din campania de împădurire în zona deșertificată din sudul țării, la inițiativa lansată de către Ministerul Mediului. Astfel, se încearcă replantarea pădurilor în mai multe regiuni afectate de lipsa copacilor. Pentru aceasta au fost alocate și fonduri importante, de aproximativ 1,5 miliarde de euro prin Programul Național de Reziliență și Redresare.

Metoda cea mai eficientă pentru a combate schimbările climatice este extinderea suprafețelor de pădure. Am hotărât să alocăm o sumă imensă, 1,5 miliarde de euro pentru reîmpăduriri. Ambiția noastră este să ajungem la 40% teren național împădurit, a afirmat șeful statului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...