Cât costă, de fapt, să votezi prin SMS la finala Survivor România 2021

Emanuela Pană 10.07.2021, 15:21
Cât costă, de fapt, să votezi prin SMS la finala Survivor România 2021

Marea finală Survivor România 2021, cel mai îndrăgit și urmărit reality-​show produs în România la ora actuală, își va afla câștigătorul în această seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D. Fanii concurenților celor două echipe așteaptă cu sufletul la gură să afle cine se va întoarce în țară cu marele premiu, având în vedere că cei patru finaliști au șanse egale, mai ales după ce favoritul publicului timp de 10 săptămâni consecutive a fost eliminat duminică. Află, în continuare, cât costă să-l votezi prin SMS pe cel pe care ți-l dorești învingător în finala Survivor România 2021.

Cât costă să votezi prin SMS la finala Survivor

A mai rămas puțin până ce sezonul 2 al Survivor România 2021 va ajunge la final și vom afla nume câștigătorului competiției din Republica Dominicană. După șase luni de competiție acerbă, cei patru finaliști: Zanni, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se află în fața marelui premiu: trofeul Survivor România și suma de 250.000 de lei. După cum bine știți deja, câștigătorul titlului de „supraviețuitor“ va fi desemnat de public, prin vot la 1230.

Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducător de satisfacție, pe atât de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei.

E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele.

Mai mult decât atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin SMS, câștigatorul Survivor“, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Așadar, dacă vrei să-ți susții concurentul preferat, sporindu-i șansele de a deveni câștigătorul Survivor România 2021, tot ce trebuie să faci este să trimiți SMS la numărul menționat, alături de numele corect al concurentului preferat, exact așa cum a fost acesta comunicat în cadrul emisiunii. Tariful fiecărui SMS este 1.19 euro (TVA inclus) și se aplică automat.

Menționăm că televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul următoarelor rețele de telefonie: DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Numele afișate, care pot fi trimise, sunt: „Zanni“, „Maria“, „Marius“ și „Andrei“.

Citește și: Presa din străinătate a pus ochii pe Elena Marin de la Survivor România 2021. Ce scriu despre controversata concurentă

Ce trebuie să faci ca votul să fie considerat valid

La fel cum s-a întâmplat și în primul sezon al emisiunii Survivor România, telespectatorii au avut posibilitatea de a-și susține favoriții pe toată durata competiției. Astfel, în momentul în care mai mulți concurenți au fost propuși spre eliminare, cel care a părăsit competiția a fost cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Cât costă să votezi prin SMS la finala Survivor România 2021 și cum se desfășoară votul

După cum era de așteptat, la finalul competiției Survivor România 2021, marele câștigător va fi ales tot în urma votului exprimat de public și, prin urmare, concurentul care va obține cele mai multe voturi va fi declarat câștigătorul competiției din Dominicană.

Dacă edițiile Survivor România de până acum te-au ajutat să-ți formezi o părere despre fiecare concurent și ai deja un favorit care a ajuns în marea finală, ce îți rămâne de făcut pentru a-l ajuta să câștige este să îl votezi în momentul în care Daniel Pavel va spune „Start VOT!“.

Pentru ca votul să fie considerat valid, trebuie să urmezi câțiva pași importanți. În primul rând, trebuie să știi că sunt acceptate doar voturile transmise de pe teritoriul țării, ceea ce înseamnă că nu poți vota în regim roaming.

Un alt pas semnificativ este scrierea corectă a numelui concurentului. De menționat că vor fi acceptate, totuși, și voturile în care numele concurenților care au o literă dublată sunt scrise cu o singură literă, cum se întâmplă, de exemplu, în cazul lui Zanni: Zanni sau Zani.

Atenție! În momentul în care votezi, trebuie să te asiguri că trimiți SMS la 1230 doar în cadrul etapei corespunzătoare de vot (Start VOT/Stop VOT).

Urmăriți Impact.ro și pe