Cât costă Dacia Dokker rulotă, mașina specială pentru vacanțe. Imagini în premieră

Cât costă Dacia Dokker rulotă, mașina specială pentru vacanțe. Imagini în premieră

Modelul Dacia Dokker rulotă a fost lansat de curând și este un proiect în care mașina a fost făcută să acceseze tot spațiul disponibil. Acest model îți oferă posibilitatea să optezi pentru vacanțele în rulotă, departe de hotelurile super aglomerate.

Dacia Dokker rulotă, perfectă pentru mini vacanțe!

Noul model Dacia Dokker îți oferă acum posibilitatea de a transforma mașina, în rulotă! Vehiculul se află la un preț de pornire în valoare de 14.650 de euro în România, iar în Spania este doar 11.726 de euro. Acest camper cu emblema Dacia a fost modificat de o companie spaniolă, specializată de astfel pentru asemenea modificări, se arată potrivit floteauto.ro.

Chiar dacă noua rulotă Dacia nu oferă confortul unei rulote obișnuite, acest vehicul îți oferă un spațiu de dormit, bucătărie improvizată și o baie accesibilă. Compania s-a folosit de tot spațiul oferit de acest model pentru a le da oamenilor posibilitatea să se bucure din plin de posibilitățile mașinii. Spaniolii au înlocuit bancheta din spate cu trei locuri și au adăugat una cu doar două locuri. Al treilea loc este acum folosit ca spațiu de depozitare. Așadar, acolo sunt stocate o măsuță și două scaune, pentru ca oamenii să se bucure din plin atunci când vor să iasă la iarbă verde, sau, de ce nu, la plajă.

Cât costă Dacia Dokker rulotă, mașina specială pentru vacanțe. Imagini în premieră

Sursă Foto: YEVANA TV

Alte modificări ale modelului Dacia Dokker

Pe lângă spațiul de depozitare adăugat, în spatele scaunelor există acum și o chiuvetă, ce are un rezervor în care pot fi băgați până la 38 de litri de apă. De asemenea, acolo este implementat un frigider și plită. Pentru cei care vor să facă duș în aer liber, există și această posibilitate. Atunci când vine timpul de odihnă, spațiul se poate transforma într-un pat pentru două persoane. Acoperișul a fost modificat ca să încapă și un panou cu celule fotovoltaice pentru a asigura energia necesară pe durata camp-ului.

Amintim că Dacia Dokker poate fi închiriată cu prețuri cuprinse între 70 și 80 de euro pe zi, perfect pentru a te bucura de o mini vacanță fără costuri suplimentare. Așadar, dacă dorești să eviți hotelurile cu sute de camere sau locațiile super populate, această mașină își oferă libertatea de a alege tu locul în care să dormi la noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI