Cât costă cazarea în apartamentele Simonei Halep de pe litoral. Suma nu şi-o poate permite oricine

Stan Filon 15.06.2022, 15:20

S-a aflat cât costă cazarea în apartamentele Simonei Halep de pe litoral! Marea jucătoare de tenis a României se dovedește a fi foarte abilă atât în teren, cât și în afara lui. Sportiva cu performanțe înalte în tenis se poate mândri și cu o carieră de succes în lumea afacerilor. Are mai multe hoteluri în țară, inclusiv la malul mării. Originară din Constanța, Simona Halep nu putea să nu își facă câteva afaceri și la malul mării, așa că a investit în clădiri de apartamente, dar și în hoteluri.

Iată cât costă cazarea în apartamentele Simonei Halep de pe litoral

Așadar, Simona Halep face bani frumoși și vara aceasta, pe litoralul Mrii negre, acolo unde are un complex rezidențial. Acesta este situat în stațiunea Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos, iar cei care doresc să își petreacă acolo un concediu de vis trebuie să scoată din buzunare o sumă destul de importantă. Trebuie să vă avertizăm că aveți nevoie de bani serioși pentru a vă caza în apartamentele Simonei Halep.

Complexul Lotus Studio este amplasat într-o zonă de lux a litoralului românesc, iar prețurile practicate sunt unele pe măsură. În schimb, turiștii se vor putea bucura de briza mării direct din apartamentul de lux. Pentru o singură noapte petrecută la hotel în mijlocul lunii iulie, trebuie să scoateți din buzunar suma de 900 de lei. Am putea spune însă că face toți banii, deoarece veți beneficia de un apartament care este echipat complet.

Cat costa cazarea in apartamentele Simonei Halep de pe litoral
Cat costa cazarea in apartamentele Simonei Halep de pe litoral

Vacanță de vis într-un apartament complet utilat

Așadar, pentru un weekend petrecut într-unul dintre apartamentele Simonei Halep trebuie să scoateți din buzunar suma de 1800 de lei. Apartamentul cuprinde un living generos, un dormitor, o baie și o bucătărie, dar un balcon de unde puteți vedea răsăritul soarelui. În total, apartamentul are 60 de metri pătrați.

„LOTUS Studios Aparthotel oferă cazare in partea de nord a stațiunii Mamaia la 100 de metri de mare și câțiva pași de principalele cluburi. Toate apartamentele sunt concepute pentru o ședere confortabilă cu tot ce aveți nevoie! Apartamentele cu 2 camere dispun de un living generos cu canapea extensibila, un dormitor spațios, baie cu cabina de dus, bucătărie complet utilată (plita si cuptor electric, espressor de cafea, fierbător, prăjitor de pâine) si o terasa cu vedere panoramică. Apartamentul cu 3 camere dispune de un living generos cu bucatarie open-space, 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai cu cabina de dus si o terasa panoramica catre mare. Apartamentele sunt dotate cu centrala proprie, mașină de spălat rufe, fier si masa de calcat. Bucură-te de spațiul tău personal și profită de cel mai bun timp de vacanță! Acces gratuit la internet Wi-Fi in fiecare apartament și parcare privată gratuită”, este mesajul cu care complexul își întâmpină musafirii pe Facebook.

Locația de la malul Mării Negre este cotată la un scor de 9,6 pe booking.com, așadar cei care au trecut pragul apartamentelor Simonei Halep au fost foarte mulțumiți de ce au găsit acolo. Hotelul deținut de Simona Halep dispune de WiFi gratuit și parcare privată gratuită, iar camerele sunt echipate cu finisaje de calitate, au podea cu gresie, iar bucătăria este complet utilată. Doamnele se pot bucura inclusiv de un uscător de păr, iar camerele sunt dotate cu televizoare cu ecran plat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...