Cât costă casa de lux a lui Gheorghe Turda. „Bijuteria” îl consolează după pierderea marii iubiri

Andra Daoud 01.05.2022, 18:56
Cât costă casa de lux a lui Gheorghe Turda. „Bijuteria” îl consolează după pierderea marii iubiri

În cei peste 60 de ani de carieră, Gheorghe Turda a muncit foarte mult, dar și satisfacția muncii sale a fost pe măsură. Îndrăgitul interpret de muzică populară a investit o parte din banii câștigați într-o casă de vacanță care a fost concepută de soția sa. Locuința și mai ales grădina îi amintesc artistului de cea care i-a fost parteneră până în 2009, atunci când s-a stins din viață.

Cât costă casa de vacanță pe care Gheorghe Turda o are la Câmpina

Gheorghe Turda are o casă de vacanță la Câmpina, iar acolo se adună toată familia, copiii și nepoții. Artistul și regretata lui soție au investit foarte mult pentru a avea casa visurilor lor. Locuința a fost achiziționată în 1996 și are 10 camere și o mansardă. Soția artistului s-a implicat trup și suflet în amenajarea gospodăriei, pentru că locuința era la roșu atunci când a fost cumpărată.

Regretata mea soție a fost dirigintă de șantier, am cumpărat casa la roșu, femeie ca ea nu mai există, gospodină și cu idei. În casă avem și icoane, multe cu Sf. Gheorghe, și câteva caricaturi și diplome. Locuința a fost sfințită în 1998 de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de ziua soției mele.”, a povestit Gheorghe Turda, într-un interviu pentru EGO.ro.

Chiar dacă nu a spus cât a investit în casă, potrivit prețurilor din zonă și spuselor vecinilor, locuința cu 10 camere ar valora în prezent în jur de 300.000 de euro.

„E o grădină de Rai”

Gheorghe Turda a făcut și un filmuleț în care a arătat pomii înfloriți din curtea casei și a profitat de ocazie pentru a le transmite toate cele bune fanilor săi, cu ocazia Paștelui. Artistul are în grădina casei aproape 70 de pomi fructiferi, dar și flori plantate. Atunci când este plecat în turneu, de casă se ocupă una dintre vecinele sale, în care are mare încredere.

Avem și cireși, amari și dulci, pe care i-am plantat și i-am îngrijit. Iar aici este intrarea principală în căsuța noastră, pe care am construit-o cu sudoare și cu multă muncă, împreună cu regretata mea soție, să îi fie țărâna ușoară! Avem și doi brazi, unul este argintiu, iar celălalt are 28 de ani, sunt plantați de mine și de Bety. Ea a plantat cu drag și toate florile din grădină, trandafirii, lalelele… Iar în foișor se află șezlongul nepoților, când vin pe aici. E o grădină de Rai!”, a mai spus Gheorghe Turda.

Fosta soție a artistului, Elisabeta Turda, a fost prim-balerină a Ansamblului Rapsodia și s-a stins din viață în 2009. Femeia a luptat cu o boală nemiloasă, însă a fost răpusă în cele din urmă de ea.

Urmăriți Impact.ro și pe