Cât costă biletele la primul meci cu VAR în care se înfruntă două echipe din România. Când se dispută duelul CFR Cluj – Sepsi din Supercupă

Sorin Barbu 27.06.2022, 15:48
Cât costă biletele la primul meci cu VAR în care se înfruntă două echipe din România. Când se dispută duelul CFR Cluj – Sepsi din Supercupă

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la primul meci în care două echipe din România vor avea parte de arbitraj video. Duelul în care CFR Cluj va înfrunta Sepsi, în Supercupă, se va disputa pe data de 9 iulie pe stadionul din Arad, iar Federația Română de Fotbal a anunțat prețurile biletelor.

CFR Cluj – Sepsi va avea parte de arbitraj video

CFR Cluj – Sepsi este duelul care va deschide sezonul în România. Partida în care echipa campioană va înfrunta câștigătoarea Cupei României se va desfășura la Arad, pe data de 9 iulie, iar cele două formații se vor lupta pentru primul trofeu al anului: Supercupa României. Va fi prima partidă între două echipe din România care va avea parte de arbitraj video, sistemul după care strigă de atâția ani Gigi Becali. Federația Română de Fotbal a anunțat care sunt prețurile biletelor pentru fanii care vor dori să asiste la această partidă din tribunele arenei Francisc Neuman, un stadion cara are 12.584 de locuri.

„Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Francisc Neuman din Arad se dă startul noului sezon competițional prin duelul dintre campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României.

Biletele la Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile sunt de 25 RON (peluze), respectiv 50 RON (tribune).
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate”, a fost anunțul FRF.

Ultimul meci din România care a avut VAR pe stadion a fost duelul în care naționala lui Edi Iordănescu a înfruntat Muntenegru. Sistemul s-a defectat cu câteva minute înainte de startul partidei, așa că cei care au condus meciul de pe teren nu au avut ajutorul asistentului video.

Urmăriți Impact.ro și pe