Cât costă biletele la concertul pe care îl va susține Celine Dion în România. Spectacolul va avea loc pe Arena Națională

Diana Radu 16.10.2019, 11:35
Cât costă biletele la concertul pe care îl va susține Celine Dion în România. Spectacolul va avea loc pe Arena Națională

Biletele pentru celebrul concert susținut de Celine Dion în România pe Arena Națională se vor pune în vânzare joi, 17 octombrie. Află cât costă un bilet la concertul susținut de „regina muzicii pop”.

Celine Dion va concerta pentru prima oară în România pe data de 29 iulie 2020, pe Arena Națională din București. Așa că dacă vrei să o vezi pe artista care ți-a ajuns la suflet prin piesele sale, iată câți bani ar trebui să scoți din buzunar.

Poți achiziționa biletele pentru concertul artistei Celine Dion de pe 17 octombrie, ora 10:00. Biletele vor fi disponibile pe site-urile: celine.emagic.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

Însă, membrii clubului Team Celine beneficiază de exclusivitate, drept urmare aceștia vor putea achiziționa biletele într-o perioadă pre-sale. În plus, și fanii care sunt înscriși în bazele de date ale organizatorului sau ale distribuitorilor de bilete au șansa de a cumpăra bilete în perioada pre-sale.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mergi la concertul susținut de Celine Dion

Celine Dion va sustine primul concert in Romania
Celine Dion va sustine primul concert in Romania

Dacă vrei să o vezi pe Celine Dion live pe scena de la Arena Națională din primele rânduri atunci prețul unui bilet se poate ridica și la suma de 850 de lei. Însă, dacă nu vrei neapărat să stai în primele rânduri, dar vrei totuși să mergi, atunci prețul unui bilet pornește de la 225 de lei.

Concertul pe care-l va susține Celine Dion în România face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care va promova și primul album în limba engleză al artistei din ultimii șase ani.

Printre piesele pe care le poți asculta live pe Arena Națională se numără și cele trei piese ale artistei Celine Dion care urmează să fie lansate pe 15 noiembrie: “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage”.

Alte melodii pe care artista le va interpreta sunt: «My heart will go on», «A new day has come», «Because you loved me», «It’s all coming back to me», precum și multe altele.

„Mărturisesc că încercăm de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele. În România, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta, astfel încât așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova” a declarat Laura Coroianu, organizator.

Urmăriți Impact.ro și pe