Cât cere, de fapt, Liviu Vârciu din postura de influencer să promoveze un produs sau un brand

Emanuela Pană, George Capoeanu 18.04.2021, 13:15

Îndrăgitul actor, cântăreț și om de televiziune, Liviu Vârciu, trage ca o furnicuță să adune ban pe ban, pentru a-și termina vila cochetă din Băneasa, la care lucrează de ceva ani. Pare-se că pandemia l-a afectat și pe el destul de mult pe plan financiar, căci, de curând, acesta și-a scos Mercedesul la vânzare. Cât cere pe el și cât câștigă din postura de influencer, aflați în continuare.

Cât cere Liviu Vârciu pentru a promova un produs

Liviu Vârciu face eforturi mari pentru a obține un echilibru financiar, căci fie este pe culmile gloriei, fie într-un adevărat faliment. Vedeta de la Antena 1 și-a scos de curând la vânzare automibilul luxos, căci s-ar fi săturat să aibă ghinion din cauza lui. Cu toate acestea, cere pe el o sumă destul de piperată. Pentru a se asigura, însă, că mașina pleacă din curte, celebrul cântăreț a încărcat anunțul pe un site destinat vânzării de automobile, dar și pe contul său de Instagram.

Surprinzător, sau nu, pentru ca potențialii clienți să își facă mai repede apariția, în ajutorul lui a sărit nimeni altul decât Dorian Popa. Acum, fie vorba între noi, cine îți poate face reclamă pe internet mai bine dacă nu Hâtz Johnule? Și pentru că tot am adus vorba de reclame, am putea spune că Liviu Vârciu câștigă o sumă chiar frumușică din postura de influencer. Nu la fel de bine ca și colegul său de breaslă, Dorian Popa, însă 12.000 de euro lunar nu reprezintă nici pe departe o suma neglijabilă.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent, cântărețul a declarat că a avut vremuri și mai bune, și mai înfloritoare.

Vă dau cuvântul meu de onoare. Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi! Aveam 4 concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic!“, a mărturisit artistul.

Care este cel mai mare regret al vedetei de la Antena 1

Tot în interviul cu pricina, „fiul“ lui Nea Marin a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său și, probabil, nu o să vă vină să credeți. Constănțeanul regretă faptul că nu și-a cumpărat un apartament în… Constanța.

Cât câștigă Liviu Vârciu din mediul online. Cât cere pentru a promova un produs
Cât câștigă Liviu Vârciu din mediul online. Cât cere pentru a promova un produs

Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Eu am făcut foarte mulți bani în 98, 99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul. Cea mai mare supărare a mea e că mă duc la hotel, eu fiind constănțean“, a declarat Vârciu.

Activ într-un domeniu care a cunoscut declinul absolut în pandemie, Liviu Vârciu, prezentator de evenimente, s-a reorientat rapid și absolut către TV. Vedeta are ceva activitate pe platourile de la Antena 1, iar, drept răsplată, aflăm că venitul său ajunge undeva în jurul sumei de 15.000 de euro. Nu la fel de bine ca în 2009, dar să nu uităm totuși că suntem în pandemie!

Cântărețul a dezvăluit și câți bani a primit pentru primul album al trupei LA.

Eu pe primul album LA, eu nu am luat niciun ban. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Și am zis: «Bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic». Și el mi-a zis: «Îți fac și CD-ul color». A fost primul CD color din România“, a povestit Vârciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...