Cât câștigă fiica lui Meme Stoica la FCSB. Salariul impresionant al Teodorei nu a fost afectat de criza pandemiei

Rădulescu Valentin 24.05.2020, 13:24

Patronul FCSB a decis să le taie din salarii jucătorilor pe perioada de pandemie, dar au fost câteva excepții, printre care și fiica lui Meme Stoica. Teodora Stoica câștigă o sumă impresionantă și pe perioada de criză.

Salariul impresionant al fiicei lui Meme Stoica la FCSB

Gigi Becali le-a înjumătățit salariile jucătorilor de la FCSB, dar pe lângă asta le-a suspendat și contractele celor pe care nu îi mai vrea. Au scăpat însă de la reducerea salariilor câțiva jucători, precum : Planic, Gnohere, Alexandru Stan, Momcilovic, Bălgrădean și Adi Popa. Fiica lui Meme Stoica, Teodora Stoica, se află pe partea de marketing, iar surse din club susțin că și ea a reușit să scape de reducerea pe care Becali le-a făcut-o angajaților, se arată potrivit informațiilor de la gsp.ro.

Teodora Stoica se află la vârsta de 25 de ani și este angajată în departamentul de marketing. Pe perioada de pandemie, când majoritatea angajaților au avut salariul redus cu aproximativ 50%, aceasta a încasat suma de 2.000 de euro lunar, salariul ei propriu-zis. Fiica lui Meme Stoica face parte dintre excepții și la nivelul staff-ului, nu numai față de jucători.

Cât câștigă fiica lui Meme Stoica la FCSB. Salariul impresionant al Teodorei nu a fost afectat de criza pandemiei
Cât câștigă fiica lui Meme Stoica la FCSB. Salariul impresionant al Teodorei nu a fost afectat de criza pandemiei

Cât a economisit Becali?

Când Becali a decis să reducă salariile jucătorilor, a ținut cont de probleme medicale ale fetei. Aceasta a suferit o operație la glanda tiroidă anul trecut. Așadar, patronul FCSB a considerat că nu ar fi salvat o sumă importantă de bani dacă i-ar fi tăiat și ei salariul. Becali a reușit să salveze un milion de euro din salariile înjumătățite ale fotbaliștilor pe perioada 1 martie – 30 septembrie. Totodată, fiica lui Meme Stoica este plătită pe un post pe care Becali nu îl consideră necesar, iar Teodora lucrează acum într-un departament improvizat.

„Nu mai fac marketing în viața mea! Păi, am văzut, m-am convins ce înseamnă și nu sunt interesat să produc un tricou care mă costă doi lei și să-l vând cu un leu! Că marketingul așa mergea la FCSB!”, a spus Becali, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe