Cât câștigă, de fapt, Oana Stancu, jurnalista cu salariul secretizat de Antena 3

Iancu Andreea 06.07.2020, 18:21

Este una dintre jurnalistele Antena 3 de succes, care s-a remarcat de-a lungul timpului din postura de moderator al diferitelor emisiuni politice. Oana Stancu, cunoscută drept Oana Zamfir acum, este căsătorită cu senatorul Daniel Zamfir. Intriga legată de viața vedetei este cea a sumei pe care o încasează lunar.

Oana Stancu, salariu secretizat de Antena 3

Jurnalista, actualmente soția senatorului Daniel Zamfir, pare să aibă salariul secret. Astfel, potrivit noii declarații de avere a politicianului, nu se pot divulga sumele încasate de soția sa. În declarația de avere completată de soțul Oanei Stancu-Zamfir, politicianul a notat rubrică anonimizată în baza unei clauze de confidențialitate.

Așadar, salariul jurnalistei este secretizat. În ciuda faptului că legea îl obligă pe senator să dezvăluie în mod transparent toate veniturile familiei, sumele câștigate de soția sa nu sunt publice. Totodată, potrivit legislației muncii, companiile pot impune astfel de clauze de confidențialitate, chiar dacă este vorba despre o soție de politician.

Oana și soțul său, Daniel Zamfir, au împreună două fetițe Foto - stirilekanald.ro
Oana și soțul său, Daniel Zamfir, au împreună două fetițe
Foto – stirilekanald.ro

Cât câștiga Oana Stancu în 2018

Pe de altă parte, nu este prima oară când salariul jurnalistei este ascuns. Și anul precedent a fost unul în care senatorul nu a completat suma câștigată de soția sa. Chiar și așa, în 2018, Oana Zamfir câștiga 22.100 lei lunar, conform declarației de avere de la acea vreme a politicianului.

Totuși, ultima perioadă a fost una prosperă pentru soții Zamfir. Potrivit wowbiz.ro, cuplul a deschis două conturi în 2019, unul având un activ de 872.000 lei și celălalt de 285.000 euro. De asemenea, Daniel Zamfir are o casă de 144 mp în Voluntari, 6 terenuri intravilane în Ilfov și Giurgiu. Pe lângă aceste proprietăți, senatorul dispune de două automobile (de 11 și respectiv 13 ani) și de bijuterii în valoare de 10.000 euro.

Chiar și așa, senatorul a declarat că are datorii de 70.000 de euro și având un salariu anual de 144.400 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...