Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Cine este favoritul numărul 1 să câștige concursul de la Antena 1

Daria Petrescu 30.05.2021, 14:13
Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Cine este favoritul numărul 1 să câștige concursul de la Antena 1

„Chefi la cuțite” sezonul 9 este unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Antena 1. În urmă cu doar câteva ediții, cei trei jurați și-au format echipele, iar la preselecții au oferit cuțitele de aur celor care le-au meritat. Atât Florin Dumitrescu, Sorin Bontea cât și Cătălin Scărlătescu au în echipă câțiva favoriți cu mari șanse să câștige marele premiu. Cu toate astea, pariurile se fac în echipa doar unuia dintre chefi. Iată cine este favoritul numărul 1 să câștige concursul de la Antena 1.

Câștigător Chefi la Cuțite 2021. Florin Dumitrescu i-a dat cuțitul de aur

Florin Dumitrescu are încredere în echipa lui și a pariat pe câțiva concurenți, care ar avea șanse să câștige premiul cel mare. Favoritul numărul 1 să câștige concursul de la Antena 1 este însă, Ștefan Borleanu, tânărul de 26 de ani, care i-a cucerit pe chefi cu preparatele sale.

La preselecții, acesta l-a impresionat pe Florin Dumitrescu, iar acesta i-a oferit cuțitul de aur. Acum, bucătarul face parte din echipa lui, iar preparatele lui sunt cu adevărat spectaculoase.

Bucătăria este marea pasiune a lui Ștefan Borleanu

Pentru că preparatul său de la preselecții a depășit așteptărie, Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri, așa că i-a oferit cuțitul de aur. Cheful a fost impresionat și crede cu tărie că tânărul ar putea ajunge foarte departe datorită talentului său. Dumitrescu a decis să-l treacă mai departe fără a se gândi de două ori.

Ștefan Borleanu a impresionat cu preparatele sale

Ștefan este din Vâlcea, însă locuiește de ceva timp în București. În urmă cu câțiva ani și-a dat seama că bucătăria este marea lui pasiune.  Deși s-a înscris la Facultatea de Construcții, tatăl lui fiind inginer,  nu acesta a fost drumul său.

A renunțat la construcții pentru a-și urma visul

Mai târziu, Ștefan Borleanu a făcut cursuri de specialitate și a lucrat în mai multe restaurant, pentru a se perfecționa. Pentru că a realizat că domeniul construcțiilor nu este pentru el, s-a reorientat și și-a urmat visul, acela de a deveni cel mai bun bucătar, potrivit a1.ro.

Mai mult, concurentul de la Chefi la cuțite a lucrat în SUA, pentru câteva luni, unde a învățat foarte multe lucruri, după cu chiar el a spus. El a mărturisit că nu se aștepta să primească din partea lui Florin Dumitrescu o așa șansă, cuțitul de aur. Acesta a promis că va face tot ce îi stă în putere să fie cel ami bun în bucătărie.

„Am încercat să învăț cât mai mult”

„În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur.

Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (…). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii”, a declarat tânărul în timp ce-și pregătea felul de mâncare la Chefi la Cuțite.

Urmăriți Impact.ro și pe