Carrefour dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta e valabilă acum în România

Andra Daoud 18.01.2022, 20:23
Carrefour dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta e valabilă acum în România

Luna ianuarie este sinonimă cu reducerile, iar hypermarketurile și magazinele de tot felul vin cu oferte generoase pentru clienții lor. Carrefour desfășoară în această perioadă o campanie de reduceri masive, iar unele produse pot fi cumpărate cu prețul redus la jumătate. Sunt zeci de produse reduse, care pot fi achiziționate atât din magazinele fizice, cât și de pe site-ul Carrefour.

Carrefour dă aceste produse la jumătate de preț

Carrefour are în ofertă o mulțime de produse cu reduceri de preț de până la 50%. Este vorba despre electronice și electrocasnice, de la frigidere și mașini de spălat, până la espressoare, accesorii pentru computer, televizoare și aparate încorporabile. Produsele cu preț redus se regăsesc atât în magazinele fizice, cât și online, însă stocurile din magazine pot fi limitate, așa că dacă vă doriți un produs anume, este de preferat să îl comandați online, pentru a vă asigura că îl găsiți.

La mașini de spălat, de exemplu, există un model 2 în 1 cu o reducere de 36%: prețul fiind scăzut de la 2399 la 1519 lei. Este vorba despre o mașină de spălat cu uscător încorporat. Cea mai ieftină mașină de spălat din ofertă se vinde la 899 de lei, fiind redusă de la 1349.

La categoria electrocasnice mici găsiți cele mai multe produse cu prețul redus la jumătate. O cafetieră, un fierbător de apă, un storcător de fructe, un blender de masă sau un fier de călcat cu aburi sunt doar câteva dintre articolele pe care le puteți cumpăra la jumătate de preț de la Carrefour în perioada aceasta.

Carrefour dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta e valabilă acum în România
Carrefour are în ofertă produse cu prețul redus la jumătate

Până când este valabilă campania

Produsele din categoriile electrocasnice mari și mici, aparate încorporabile, curățenie, îngrijire personală și wellness, bucătărie sunt disponibile la preț redus în perioada 6-19 ianuarie. Cei care vor să își facă un cadou la început de an trebuie să știe că în oferta Carrefour se regăsesc și câteva telefoane mobile cu prețul scăzut.

Carrefour nu mai desfășoară campanii prin care se pot folosi voucherele Rabla pentru electrocasnice, așa că reducerile de acum sunt ocazia perfectă pentru clienții care caută anumite produse pentru casă sau pentru îngrijire personală.

Agenția Fondului de Mediu a anunțat programul după care se va desfășura Rabla pentru electrocasnice în 2022. Acesta se va derula în două etape: prima va fi pe 6 mai 2022 și va avea un buget total de 40 de milioane de lei, iar a doua va fi pe 2 decembrie, cu un buget de 60 de milioane de lei. Ghidul de finanțare va fi publicat la 11 februarie de către AFM.

Urmăriți Impact.ro și pe