Carmen Tănase, probleme de sănătate din cauza epuizării. La ce a fost nevoită să renunțe. „Dacă mai stăteam era prea târziu”

Ana Anitoiu 30.08.2022, 17:03
Carmen Tănase, probleme de sănătate din cauza epuizării. La ce a fost nevoită să renunțe. „Dacă mai stăteam era prea târziu”

Carmen Tănase s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza epuizării. Îndrăgita actriță a dezvăluit la ce a fost nevoită să renunțe și a precizat că dacă nu ar fi luat o pauză ca să își îndrepte atenția către starea ei, ar fi fost prea târziu să se mai salveze.

La ce a trebuit să renunțe Carmen Tănase

Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, are un program aglomerat și obișnuiește să doarmă foarte puțin. La un moment dat, i s-a întâmplat să simtă că nu mai poate, motiv pentru care a decis să renunțe la filmările pentru un proiect important.

„Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta”, a spus Carmen Tănase, potrivit libertatea.ro.

Carmen Tănase a precizat că nu va renunța niciodată la actorie, ci că va lucra pentru tot restul vieții, chiar dacă această activitate este solicitantă.

Carmen Tanase, probleme de sanatate din cauza epuizarii
Carmen Tanase

Carmen Tănase, despre energia ei

Întrebată de unde are atât de multă energie, în general, Carmen Tănase a răspuns „de nevoie”. Actrița a spus că nu are încotro, deoarece „viața a hotărât” ca ea să le facă pe toate. Artista obișnuiește să plece în turnee, în deplasări cu teatru, și nici atunci când este acasă nu are parte de liniște.

„Când am treabă și am filmare dimineața, apoi deplasare, apoi venit acasă, aranjat câini, pisici, oameni și ce mai e pe acolo… și a doua zi filmare la 6… (nu doarme, n.r.) aproape deloc. Când nu am treabă, am altele de făcut și pentru sufletul meu.

Nu pot să le fac decât când se liniștește casa, că altfel nu am cum… să scriu, să citesc ceva sau să dezvolt o idee care mi-a venit, pentru că tot timpul unul cade, unul dărâmă, unul face așa și așa… dă-le drumul afară, intră… nu se poate altfel decât noaptea”, a spus actrița Carmen Tănase.

Carmen Tănase are un rol în serialul „Clanul”, ce va fi difuzat în curând la Pro TV. Actrița a mai spus că o onorează și i-ar plăcea să mai joace personajul Flăcărica, ce i-a adus multă notorietate, din producții precum „Inimă de Țigan”, „Regina” și „State de România”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...