Carmen Tănase a răbufnit: “Bătaie de joc!”. Mesajul tăios al actriței către statul român

Iancu Andreea 27.05.2020, 18:29
Carmen Tănase a răbufnit: “Bătaie de joc!”. Mesajul tăios al actriței către statul român

Criza provocată de pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga lume. În România, există multe guri rele care spun că autoritățile nu au acționat corespunzător. Printre cei care sunt nemulțumiți de modul în care a fost gestionată situația se numără și o serie de persoane publice. Actrița Carmen Tănase mărturisește, într-o postare pe contul său de Facebook, că este total revoltată la adresa oficialilor statului.

Carmen Tănase, mesaj dur pentru autorități

Majoritatea actorilor au avut de suferit în perioada stării de urgență. De vreme ce aceștia își câștigă traiul pe scena teatrelor, au fost nevoiți să se descurce cu economiile. Sălile de spectacol au fost închise, evenimentele au fost anulate, iar data de la care se vor relua activitățile culturale este necunoscută.

Dincolo de aceste probleme, se pare că actrița s-a lovit și de o situație care implică zborurile aeriene. Carmen Tănase este revoltată cu privire la suspendarea călătoriilor cu avionul. Astfel, spune ea, o serie de oameni cu probleme urgente, nu pot ajunge acasă. Pe de altă parte, actrița remarcă discrepanța între interzicerea zborurilor și posibilitatea de a pleca la muncă a muncitorilor români. Mesajul doamnei Carmen Tănase este cu adevărat dur.

Statul român, câtă bataie de joc să mai înghițim? Ați anunțat ca zborurile din și spre România se suspendă din 15 mai până în 29. Ca hoții ați publicat în Monitorul Oficial suspendarea până pe 15 iunie. Oamenii și-au cumpărat bilete pentru a doua, a treia, a patra oară. Sunt cazuri dramatice, oameni care nu mai au unde locui, care sunt bolnavi, care au drame în familii și nu pot ajunge acasă, în timp ce mii de muncitori sunt trimiși de voi la sclavie în agricultură, claie peste grămadă! Ambasadele nu raspund nici la telefoane, nici la mailuri. Încercați cu cianura, domne’, scăpați mai ușor de noi, nu ne mai umiliți!

Actrița și-a spus of-ul pe pagina sa de Facebook
Actrița și-a spus of-ul pe pagina sa de Facebook
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...