Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile cu apariția ei. Gestul ei demn de admirat

Ana Anitoiu 27.09.2020, 15:27
Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile cu apariția ei. Gestul ei demn de admirat

Carmen Iohannis s-a prezentat singură la vot, în Sibiu, la alegerile locale 2020. Prima Doamnă a atras toate privirile cu apariția ei și a făcut un gest demn de admirat.

Cum s-a prezentat Carmen Iohannis la vot

Carmen Iohannis a votat, duminică, la Sibiu, la câteva ore după ce soțul ei, șeful statului, a votat, la București, la alegerile locale 2020.

Soția președintelui Klaus Iohannis a ajuns la secția de votare de care aparține, în Sibiu, în jurul orei 12.30.

Carmen Iohannis a mers la vot, la alegerile locale 2020, după ce a plecat de la slujba de duminică, din centrul orașului Sibiu, unde lucrează ca profesor de limba engleză.

Soția președintelui a purtat o rochie colorată, până deasupra genunchilor, o bluză albă, cu perforații, și o pereche de sandale.

De asemenea, Carmen Iohannis nu a uitat să se prezinte la secția de votare cu o mască de protecție. Înainte de a intra în localul de vot, ea a purtat și o pereche de ochelari de soare.

Carmen Iohannis, singură la vot în Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile cu apariția ei. Gestul ei demn de admirat

Ce gest demn de admirat a făcut Carmen Iohannis

Soția președintelui a așteptat timp de câteva minute înainte să intre în secția de votare, deoarece se formase coadă.

Deși a refuzat să facă declarații, Carmen Iohannis a salutat toate persoanele aflate în fața secției de votare, înainte de a pleca.

Președintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, în Capitală. El le-a transmis românilor să meargă la vot, ca să nu îi lase pe alţii să decidă în locul lor.

„Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Astăzi îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim.

Este foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele s-a prezentat la vot alături de consilierul prezidențial Delia Dinu, șefă a departamentului de Protocol al Preşedinţiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...