Carmen Iohannis, aşa cum nu ai mai văzut-o. Cum a fost surprinsă Prima Doamnă a României pe terenul de tenis

Ioana Bucur 07.07.2022, 08:03

Carmen Iohannis, într-o ipostază în care publicul nu este obișnuit să o vadă. De la primul mandat ca președinte al țării obținut de Klaus Iohannis, Prima Doamnă a României a participat alături de acesta la numeroase evenimente importante, reușind să impresioneze de fiecare dată cu ținutele alese, dând dovadă de eleganță și bun-gust. Însă profesoara a reușit să îi surprindă pe români când și-a făcut apariția într-un cadru inedit: pe terenul de tenis.

Carmen Iohannis, într-o ipostază inedită

Românii s-au obișnuit să o vadă pe Carmen Iohannis fie alături de elevii cărora le este profesoară de limba engleză sau alături de soțul său, președintele Klaus Iohannis, la diferite evenimente importante din România sau din afara granițelor.

Cu ceva timp în urmă, Prima Doamnă a României a lăsat catalogul și rochiile elegante și s-a îmbrăcat în echipament de tenis. În adidași, cu o rachetă de tenis în mână și un zâmbet larg pe chip, soția președintelui a acceptat provocarea unei experiențe complet noi.

În 2016, Carmen Iohannis a participat la evenimentul „Kids Day”, organizat în cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde a jucat tenis pentru întâia oară în viață.

„Până acum am vorbit despre sport, dar acum vreau să şi joc şi îi îndemn pe cei mici şi pe cei mari să se apuce de sport. Acesta este semnalul pe care vreau să-l dau şi de aceea am venit”, a spus atunci Carmen Iohannis.

Din imaginile surprinse de fotografii prezenți la eveniment, se poate vedea clar că soția președintelui este într-o formă de milioane. Îmbrăcată într-un costum alb imaculat, este evident că sportul este o parte importantă din viața sa, dovadă fiind musculatura tonifiată a brațelor și picioarelor. Cu toate că a fost prima oară când a luat rolul de jucătoare de tenis, Carmen Iohannis s-a descurcat admirabil.

Carmen Iohannis, aşa cum nu ai mai văzut-o. Cum a fost surprinsă Prima Doamnă a României pe terenul de tenis
Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

„Faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”

Chiar dacă a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis nu a renunțat la cariera sa. Ea este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. În acest an, unul dintre elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, Pavel Mihăilescu, a avut-o ca dirigintă.

La scurt după afișarea rezultatelor, tânărul a vorbit și despre profesoara sa și sfaturile oferite de ea elevilor săi.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a spus elevul de 10.

Carmen Iohannis a postat un mesaj de felicitare pentru elevul său, lăudându-i performanța.

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu!
Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a fost mesajul transmis de Carmen Iohannis pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...