Carmen Iohannis, apariție fabuloasă la Dineul de la Buckingham. Ce ținută a ales Prima Doamnă pentru evenimentul special

Anca Manolica 18.09.2022, 23:01
Carmen Iohannis, apariție fabuloasă la Dineul de la Buckingham. Ce ținută a ales Prima Doamnă pentru evenimentul special

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, iau parte, duminică, 18 septembrie, la Dineul de la Buckingham, organizat în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Evenimentul reunește peste 2.000 de lideri de stat și capete încoronate. Iată ce ținută a ales să poarte Prima Doamnă a României.

Carmen Iohannis, apariție de excepție la Dineul organizat de regele Charles al III-lea

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. A fost regina Regatului Unit timp de peste 70 de ani, urcând pe tron ​​după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, în 1952. În aceste zile, o mulțime de nume importante au venit la căpătâiul suveranei pentru a-i aduce un ultim omagiu.

De asemenea, Regele Charles al III-lea găzduiește, duminică seară, 18 septembrie, înainte de înmormântare, o recepție în memoria Reginei Elisabeta a II-a. La aceasta sunt așteptați să ia parte peste 2.000 de lideri de stat și capete încoronat din întreaga lume, mulți dintre ei sosiți deja în Londra pentru funeraliile regretatei suverane.

Printre cei invitați se numără și președintele României, alături de Prima Doamnă a țării, Carmen Iohannis. Desigur, prezentă la dineul organizat la Palatul Buckingham este și familia regală a României, în frunte cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Consort Radu, acolo unde vor avea o întâlnire cu noul monarh al Marii Britanii.

Ce ținută a ales Prima Doamnă pentru evenimentul special

Așa cum ne-a obișnuit deja, Carmen Iohannis impresionează prin simpla sa prezență. La acest eveniment deosebit a ales să poarte, desigur, o tinută complet neagră, în semn de doliu. Rochia este o creație a designerului ieşean Andreea Tincu, cea care o îmbracă pe Prima Doamnă de o perioadă bună de timp.

Carmen Iohannis, apariție fabuloasă la Dineul de la Buckingham
Carmen Iohannis, apariție fabuloasă la Dineul de la Buckingham

Fotografia cu Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, din cadrul dineului de la Palatul Buckingham a fost postată de designer pe pagina sa de Facebook, cu descrierea: „Dineu la Palatul Buckingham cu liderii străini sosiți pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design romanesc semnat Andrea Tincu”.

Fanii Primei Doamne a României nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii, admirând vestimentația specială de la evenimentul din Londra. Unul dintre utilizatori a ținut să facă o remarcă răutăcioasă, făcând o paralelă între ținuta doamnei Carmen Iohannis de la Buckingham și o altă apariție considerată de unii critici nepotrivită, de la Vatican.

„Vă mulțumesc mult că i-ați impus o rochie sub genunchi și nu una ca la Vatican”, a scris un admirator într-un comentariu la postare.

De altfel, nu mulți știu că designerul ieşean Andreea Tincu, care asigură vestimentaţia pentru Carmen Iohannis, primește înapoi toate ţinutele pe care soția preşedintelui le poartă, iar aceasta fie le vinde, fie le utilizează la alte şedinte foto importante. Ele nu sunt aruncate.

Cuvinte de admirație pentru Regină, în mesajul de condoleanțe al Primei Doamne

Toți ochii lumii sunt ațintiți în aceste zile asupra Londrei, după moartea reginei Elisabeta a II-a începând o perioadă de doliu marcată de ceremonii solemne. Au curs și o mulțime de mesaje de regret și condoleanțe pentru cel care a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Și Carmen Iohannis a ținut să scrie un mesaj de condoleanțe, în care a câteva cuvinte de admirație la adresa suveranei.

Mesajul postat de Carmen Iohannis
Mesajul postat de Carmen Iohannis
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...