Carmen Iohannis, apariție de senzație în prima zi de școală. E dirigintă pentru o nouă serie de boboci

Anca Manolica 05.09.2022, 14:59

Astăzi a început un nou an școlar care vine cu emoții atât pentru părinți și elevi, cât și pentru cadrele didactice. Emoții a avut și Prima Doamnă a României, în calitate de profesor dar și de diriginte pentru o nouă generație de elevi. Ca de fiecare dată, Carmen Iohannis a impresionat prin simpla sa prezență, purtând o ținută care a tras toate privirile.

Prima zi de școală și pentru Carmen Iohannis

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soția lui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Cum astăzi s-a dat start unui nou an școlar, în careu a revenit și Carmen Iohannis, pregătită să preia o nouă generație de boboci. Prima Doamnă a României a pășit în curtea școlii vizibil emoționată, dar entuziasmată să revină la catedră și să fie diriginta unui nou grup de elevi.

Carmen Iohannis a mărturisit că este o zi plină de emoții atât pentru părinți, cât și pentru elevi. Totodată, nu a uitat de celebra fotografie de început de an, cu toți elevii săi, tradiție pe care o respectă la fiecare început de septembrie.

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune.”, a spus Carmen Iohannis, potrivit Antena 3.

La rândul lor, și bobocii s-au arătat încântați, nerăbdători și, totodată, curioși să vadă cum o să fie să învețe împreună cu soția președintelui României.

„Am auzit doar lucruri bune despre ea și sunt sigură că va fi cea mai bună dirigintă.”, a spus una dintre viitoarele eleve.

Carmen Iohannis, în prima zi de școală / captură Antena 3
Carmen Iohannis, în prima zi de școală / captură Antena 3

Prima Doamnă a atras toate privirile

Soția lui Klaus Iohannis a ales să poarte în prima zi de școală o rochie neagră, sobră, cu mâneci și cu volane în jurul decolteului, în cu ținutele colorate pe care obișnuia să le îmbrace până acum. La aceasta a accesorizat un lănțișor cu cruce, cercei, dar și un inel. Coafura ei a fost făcută bucle, iar machiajul, destul de natural, i-a evidențiat buzele, roșu intens colorate.

Carmen Iohannis a fost întâmpinată cu flori inclusiv de la foștii ei elevi, ajunși acum la facultate, dar care au ținut să o vadă și să îi mai mulțumească încă o dată pentru toate lucrurile bune pe care le-au învățat de la ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...