Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România în 2023: „Vin proteste uriașe”

Anca Manolica 07.10.2022, 08:50
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România în 2023: „Vin proteste uriașe”

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Celebra prezicătoare spune că vremurile care vin nu sunt deloc bune. Situația economică se va deteriora până în punctul în care românii nu vor mai putea suporta și vor ieși în stradă în număr uriaș pentru a protesta. Iată, pe larg, ce ne așteaptă începând de la 1 ianuarie 2023, potrivit lui Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România

Situația economică a țării noastre, și nu numai, se degradează pe zi ce trece. Analiștii din domeniul economic au atras de multe ori atenția, de-a lungul timpului, cu privire la rata crescândă a inflației. În cele din urmă, inevitabil, se va ajunge la o recesiune profundă din punct de vedere economic.

În anul care vine, lucrurile nu se vor regla din acest punct de vedere. Criza va fi din ce în ce mai mare, iar oamenii se vor revolta și vor ieși în stradă să protesteze, spune Carmen Harra. Celebra prezicătoare spune că vor fi chiar mai multe astfel de revolte.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a dezvăluit Carmen Hara, într-o intervenție la TV.

Carmen Harra
Carmen Harra

Cum vor reacționa cei din conducerea țării

Clarvăzătoarea nu a reușit să previzioneze, concret, dacă atitudinea poporului român va fi luată în calcul de către guvernanți sau nu. Carmen Harra a spus că speră ca politicienii să țină cont de nemulțumirile cetățenilor, pentru că numai așa s-ar putea schima ceva în România.

Mulți cetățeni se declară nemulțumiți de felul în care Guvernul Ciucă gestionează criza actuală. Este important să rămânem realiști, indiferent de ceea ce se întâmplă, mai spune aceasta. De asemenea, Carmen Harra a spus că toate clasele sociale vor fi afectate de prognozele negative ce se anunță din punct de vedere economic.

Citește și Greşeala pe care a făcut-o anul acesta Elena Udrea. Carmen Harra, despre cea mai celebră femeie din politica românească: „Perioada de răscruce”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...