Carmen Harra, previziune îngrijorătoare. Ţara care urmează să fie atacată de Rusia

Badea Violeta 03.05.2022, 16:42
Carmen Harra, previziune îngrijorătoare. Ţara care urmează să fie atacată de Rusia

Carmen Harra este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră. De-a lungul timpului, aceasta a prevestit mai multe evenimente care, ulterior, s-au adeverit. Printre ele se numără și războiul din Ucraina. Acum, medicul parapsiholog stabilit în SUA a dezvăluit și țara care urmează să fie atacată de Rusia. Veștile nu sunt deloc bune!

Rusia va pune tunurile pe încă o țară. Anunț clar făcut de Carmen Harra

Carmen Harra nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. De-a lungul timpului, renumitul medic parapsiholog stabilit în SUA a făcut o serie de previziuni care s-au adeverit, lucru care ne dă fiori.

Anul trecut, clarvăzătoarea susținea că nu a fost luată deloc prin surprindere de moartea soțului său, Virgil Nicodivi. Aceasta a povestit, la Antena Stars, că i-a făcut partenerului său o codificare și a văzut că nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. De asemenea, Carmen Harra a prevestit încă din luna ianuarie, că Rusia va invada Ucraina.

 „Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”, spunea clarvăzătoarea.

Acum, medicul parapsiholog spune că liderul rus nu se va opri aici. Potrivit acesteia, Rusia va ataca încă o țară curând. Este vorba despre Moldova.

„Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova!”, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

Carmen Harra
Carmen Harra

Previziunea lui Carmen Harra despre România

Previziunile lui Carmen Harra pentru România sunt încurajatoare. Potrivit acesteia, țara noastră, prin partea de NATO este protejată, cel puțin în etapa actuală. Nu în aceeași situație se află și Polonia. Medicul parapsiholog este de părere că rușii vor pătrunde în zona NATO, dar nu prin România.

„Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă.

Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a precizat Carmen Harra, la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...