Carmen Harra, previziune despre variola maimuţei. „Tot timpul apare ceva”

Badea Violeta 25.05.2022, 09:04
Carmen Harra, previziune despre variola maimuţei. „Tot timpul apare ceva”

Variola maimuței a creat panică printre oamenii din toată lumea și mulți își doresc să afle cum va evolua această boală, mai ales pentru că ultima perioadă a fost plină de încercări. Umanitatea a trecut prin numeroase schimbări în ultimii doi ani, însă Carmen Harra a precizat că, din păcate, nu vom reuși să revenim prea curând la normalitate. Iată cum vede evoluția variolei maimuței!

Carmen Harra, despre variola maimuței

Carmen Harra nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră și nu numai.

Românca stabilită în America s-a decis să discute, de curând, și despre variola maimuței, noua boală care i-a pus pe jar pe medicii din toată lumea.

Aceasta a mărturisit că acest virus nu va lua proporții îngrijorătoare, așa cum s-a întâmplat cu Covid-ul. Cu toate astea, clarvăzătoarea a avertizat că tot timpul va apărea câte o nenorocire, astfel că nu vom putea să revenim prea curând la normalitate.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Carmen Harra

Carmen Harra, despre războiul din Ucraina

În cadrul aceluiași interviu, Carmen Harra a vorbit și despre conflictul din Ucraina. Clarvăzătoarea a precizat că pericolul unui război nuclear este absolut iminent.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Amintim că celebra clarvăzătoare a prezis războiul dintre Rusia şi Ucraina, chiar cu o lună înainte de a se declanșa. Aceasta precizat că Vladimir Putin a plănuit de mult acest atac, însă acest gest o să-l coste capul lui. Carmen Harra a spus că liderul de la Kremlin va plăti cu președinția pentru această escapadă a sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...