Carmen de la Sălciua se căsătoreşte. Cântăreaţa şi Marian Corcheș şi-au ales deja naşii. Foto

Badea Violeta 10.06.2022, 08:46

Bat clopote de nuntă pentru Carmen de la Sălciua! Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere a fost cerută în căsătorie. Iubitul ei, Marian Corcheș, și-a făcut curaj și i-a oferit inelul solistei, în timp ce aceștia se aflau într-o vacanță exotică. Extrem de emoționată, superba artistă a decis să împărtășească această bucurie uriașă și fanilor săi din mediul online.

Cum arată inelul de logodnă primit de Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul ei, Marian Corcheș. Deși nu au împlinit nici măcar un an de relație, acesta a decis să o ceară în căsătorie pe frumoasa artistă. Totul s-a întâmplat într-o vacanță exotică.

Superba solistă și Marian au mers în Turcia, iar Carmen de la Sălciua nici nu bănuia că va avea parte de surpriza vieții ei. Artista nu s-a putut abține și a împărtășit acest moment și cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Aceasta a publicat mai multe fotografii cu superbul inel pe care l-a primit de la partenerul său de viață.

„Am spus da! Te iubesc pentru totdeauna”, a scris celebra cântăreață în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Marian a cerut-o pe Carmen in casatorie
Marian a cerut-o pe Carmen in casatorie

Fosta parteneră a lui Marian, tună și fulgeră după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă

Atunci când a întâlnit-o pe Carmen de la Sălciua, Marian era implicat într-o altă relație. Acesta era căsătorit cu Bianca, femeia care a avut o căsnicie de trei. Aceasta a răbufnit, după ce a aflat că solista a făcut publică cererea în căsătorie. Bianca susține că Marian a înșelat-o cu artista.

„Cum să merite să fie fericită alături de el, din moment ce ea și-a construit fericirea pe nefericirea mea, nu îl merită, părerea mea este că nu îl merită.

Pentru mine este așa, mi se pare o prefăcută, ea este în primul rând o prefăcută și o falsă care vrea să arate lumii că, vezi Doamne, este fericită”, a declarat Bianca Avram, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

De asemenea, femeia a mai declarat că fostul ei soț nu pare deloc fericit în imaginile publicate de cântăreață. Bianca este convinsă că cei doi se afișează în public doar pentru a atrage atenția.

„Eu nu îl cunosc așa și nici nu este genul de om care să facă lucrurile astea, de asta mi se pare că totul este făcut așa, să dea bine pe ecran”, a mai declarat fosta parteneră de viață a lui Marian Corcheș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...